Η Canon ανακοίνωσε νέο EF-S 35mm F/2.8 Macro IS STM φακό

EF-S 35mm f2.8 Macro IS STM

Η Canon ανακοίνωσε τον compact EF-S 35mm F/2.8 Macro IS STM για φωτογραφικές μηχανές DSLR με APS-C αισθητήρες εικόνας. Σε μια πρώτη για τη σειρά φακών EF-S, ο νέος φακός διαθέτει built-in Macro Lites. Αυτό επιτρέπει στους φωτογράφους να οργανώσουν προσεκτικά τον φωτισμό για τη macro φωτογράφηση χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού.

Ο φακός έχει μια ελάχιστη απόσταση εστίασης στα μόλις 30 χιλιοστά, αποδίδοντας μεγέθυνση 1:1. Χρησιμοποιεί Canon «Hybrid» σύστημα, με έως και τέσσερα στοπ για μείωση στο κούνημα. Η Canon λέει ότι το μοτέρ STM επιτρέπει την αθόρυβη λειτουργία AF, η οποία είναι ιδανική για λήψη βίντεο. Ο φακός έχει επτά στρογγυλεμένες λεπίδες διαφράγματος καθώς και ένα ασφαιρικό γυάλινο στοιχείο-φορμαρισμένο.

Ο νέος φακός Canon EF-S 35mm F/2.8 Macro IS STM συλλαμβάνει εκπληκτικές εικόνες και είναι ένα καταπληκτικός φακός για τους entry-level χρήστες. Θα σας πάει τόσο κοντά σε ένα φρούτο ή ένα λουλούδι για μια εντελώς νέα προοπτική, ενώ η λήψη εικόνων υψηλής ποιότητας έρχονται με όμορφο θάμπωμα του φόντου. Με ενσωματωμένο φωτισμό LED σε κάθε πλευρά του φακού, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν σκιές και στις δύο πλευρές ενός θέματος ή να ρυθμίσουν την ένταση για να δώσουν στις εικόνες τους μια αίσθηση της διάστασης. Ο φακός εξακολουθεί να είναι μια ευέλικτη επιλογή για καθημερινή χρήση, αφού εύκολα μπορεί να συλλάβει πορτραίτα, τοπία ή στιγμιότυπα.

Ο Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2017 στη τιμή των $349.99.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος Φακού Prime
Για μηχανές Canon EF-S
Εστιακό μήκος 35mm (56mm σε μηχανές με APS-C αισθητήρα)
Σταθεροποιητής Ναι, IS
Μέγιστη μεγέθυνση 1x
Μέγιστο διάφραγμα f/2.8
Ελάχιστο διάφραγμα 32
Αριθμός λεπίδων διαφράγματος 7
Οπτικά στοιχεία 10
Groups 6
Ελάχιστη απόσταση εστίασης 3 εκατοστά
Αυτόματη εστίαση Ναι
Φυσικά στοιχεία
Βάρος 190 γραμμάρια
Μήκος 5.6 εκατοστά
Διάμετρος 69 χιλιοστά
Φίλτρο 49mm