Η GoPro ανακοίνωσε τη Fusion, μια σφαιρική κάμερα 360 μοιρών ανάλυσης 5.2K

GoPro Fusion

Η GoPro ανακοίνωσε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για την GoPro Fusion, τη σφαιρική φωτογραφική μηχανή 5.2K που σχεδιάστηκε για να είναι η απόλυτη συσκευή λήψης τόσο για εντελώς συναρπαστικό περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας, όσο και για συμβατικές μορφές βίντεο και φωτογραφιών χωρίς VR.

Οι επαγγελματίες δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2017. Η ανάλυση 5.2K της Fusion επιτρέπει μια νέα δημιουργική λύση OverCapture που παρέχει στους δημιουργούς περιεχομένου την ευελιξία να παράγουν συμβατικά βίντεο και φωτογραφίες χωρίς VR σε ποιότητα HD από τις σφαιρικά καταληφθείσες γωνίες. Η Fusion είναι συμβατή με ένα ευρύ φάσμα GoPro mounts και αξεσουάρ.

Η GoPro δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με μια σειρά πιλοτικών εταίρων συμπεριλαμβανομένων μεγάλων brands, πρακτορείων και επαγγελματιών περιεχομένου, για να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία των χρηστών. Η εμπορική κυκλοφορία της GoPro Fusion είναι προγραμματισμένη στα τέλη του 2017 και θα δοθούν λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση και άλλες λεπτομέρειες κατά την κυκλοφορία της.