Νέο Samsung Gear VR με controller στα $129

New-Gear-VR-with-Controller

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο Gear VR με ελεγκτή που τροφοδοτείται από την Oculus στο συνέδριο Τύπου στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Σήμερα, στην εκδήλωση Galaxy S8 unpacked event, η εταιρεία ανακοίνωσε τη τιμή, τις λεπτομέρειες και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Το νέο Samsung Gear VR θα είναι διαθέσιμο από τις 21 Απριλίου και η συσκευή θα κοστίζει $129 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν έχετε ήδη ένα Gear VR τότε μπορείτε να πάρετε τον ελεγκτή ξεχωριστά για $39. Το νέο Gear VR της Samsung έρχεται με εργονομικό σχεδιασμό που προσφέρει στους χρήστες να έχουν καλύτερη αλληλεπίδραση. Ο ελεγκτής παρέχει επίσης διάφορες προτάσεις για μια καλύτερη εμπειρία VR, με το touchpad και ελαχιστοποιεί τη κίνηση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η Oculus αναφέρει ότι θα υπάρξουν 20 συμβατοί τίτλοι τον επόμενο μήνα που θα υποστηρίζουν τον ελεγκτή και θα προσθέσει περισσότερα από 50 παιχνίδια μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Επίσης, τα Oculus Avatars έρχονται στο Gear VR και μπορείτε να δημιουργήσετε και να ντύσετε το δικό σας avatar.

Το νέο Samsung Gear VR θα είναι συμβατό με τα Galaxy S8, S8+, Galaxy S7, S7 edge, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 και S6 edge.

https://www.youtube.com/watch?v=hjKd24UCPYY