Τα νέα Apple MacBook Pro και MacBook Air αναμένεται να ανακοινωθούν στις 27 Οκτωβρίου

Macbook Pro

Μόλις χθες, μερικές λεπτομέρειες απο τις προδιαγραφές του επερχόμενης MacBook line up εμφανίστηκαν. Τώρα, μια νέα έκθεση μας δίνει πληροφορίες σχετικά με την επίσημη ανακοίνωση των νέων συσκευών.

Σύμφωνα με το Recode, η Apple έχει προγραμματιστεί μια εκδήλωση στις 27 Οκτωβρίου, όπου θα ανακοινώσει την επόμενη γενιά MacBook Pro και MacBook Air. Τα 2016 MacBook Pro θα ξεφορτωθούν από την υποστήριξη των παραδοσιακών θυρών USB, καθώς και απο τα MagSafe και Thunderbolt 2. Υποτίθεται ότι θα διαθέτουν Touch ID και και νέα οθόνη OLED touch αντί για τα τυπικά πλήκτρα λειτουργιών στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου.

Στην περίπτωση του MacBook Air, λέγεται ότι η Apple σχεδιάζει να σκοτώσει την 11-ιντσών έκδοση για χάρη των 13-ιντσών. Όσον αφορά το σχεδιασμό του MacBook Air, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές εκτός από την υποστήριξη για USB-C. Τέλος, η Apple αναμένεται να ανανεώσει και το lineup των iMac, καθώς και την εισαγωγή μιας νέας 5K (5120 x 2880) εξωτερικής οθόνης που θα είναι εξοπλισμένη με μια ενσωματωμένη GPU.