Το Xiaomi Mi Box 4K Android TV box θα αρχίσει να πωλείται στις ΗΠΑ με τιμή στα $69

Xiaomi Mi Box-Android-TV

Η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi Box powered by Android TV, τον Μάιο στο Google I/O. Η Xiaomi είπε ότι θα το λανσάρει πρώτα στις ΗΠΑ, με τις υπόλοιπες παγκόσμιες αγορές να ακολουθούν, αλλά δεν αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Τώρα έχει εμφανιστεί στο Wal-Mart, πριν την επίσημη κυκλοφορία, στην τιμή των $69. Επίσης, έρχεται με προσφορές αξίας $76 από τις Sling TV, Pandora, VUDU και περισσότερες.

Το Mi Box έρχεται επίσης πακέτο με Bluetooth voice remote που υποστηρίζει τη φωνητική αναζήτηση και εντολές και έχει προαιρετικό το Mi Game Controller που συνδέεται επίσης και με άλλες συσκευές Android, εκτός από το Mi Box. Το Mi Box είναι μια κομψή συσκευή που θα τρέχει Android TV 6.0 και σας επιτρέπει πρόσβαση σε ταινίες, παραστάσεις και παιχνίδια από το Google Play, το YouTube και άλλες εφαρμογές. Έχει 4K UHD αναπαραγωγή περιεχομένου βίντεο στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, το τελευταίο πρότυπο HDR10 και το επικαιροποιημένο 2.0a HDMI.

Διαθέτει dual-band 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0, τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Quad-Core ARM Cortex-A53 με Mali 450 GPU, έχει 2GB DDR3 RAM και 8GB eMMC flash. Έρχεται επίσης με Dolby Digital Plus και DTS surround ήχο. Η Google και η Xiaomi αναμένεται να παρουσιάσουν επίσημα το Mi Box στο event της πρώτης στις 4 Οκτωβρίου.