Ανακοινώθηκαν οι SanDisk Industrial microSD, SD και Automotive SD κάρτες που μπορούν να αντέξουν σε ακραίες θερμοκρασίες

SanDisk-Industrial-microSD-and-SD-cards

Η Western Digital παρουσίασε τη νέα σειρά SanDisk SD και microSD για τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τις εξειδικευμένες βιομηχανικές εφαρμογές. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτές οι κάρτες λειτουργούν σε ακραίες και ριζοσπαστικές καταστάσεις καθώς έρχονται με δυνατότητα παρακολούθησης της κατάστασης υγείας και ειδικούς μηχανισμούς διατήρησης δεδομένων. Είναι ταχύτεροι από τους προκατόχους τους, επιτρέποντάς τους έτσι να χειριστούν εργασίες όπως η ανίχνευση εμπορικών drones και φωτογραφικών μηχανών στο ταμπλό των αυτοκινήτων.

Η νέα σειρά SanDisk περιλαμβάνει τέσσερα νέα μοντέλα που διαφέρουν σε πολλά χαρακτηριστικά. Η σειρά αυτοκινήτων SD Automotive απευθύνεται σε αυτοκίνητα, drones, άλλα οχήματα και έρχονται με χωρητικότητα από 8GB έως 64GB και είναι συμβατές με το AEC-Q100 βαθμού 3. Αυτές οι κάρτες μπορούν να λειτουργήσουν σε παρατεταμένο χρόνο ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες μεταξύ -40ºC και 85ºC.

Η Industrial έρχεται σε κάρτες SD και κάρτες microSD με χωρητικότητα 8GB έως 64GB για SD και microSD από 8GB έως 128GB. Αυτές μπορούν επίσης να συγκρατήσουν ήπιες ακραίες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -25ºC έως 85ºC. Μιλώντας για την απόδοση, μπορούν να διαβάσουν αρχεία στα 80MB/s και να γράψουν στα 50MB/s, κάτι που αποτελεί σημαντική βελτίωση των 20MB/s σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Η SanDisk παρέχει επίσης μια επιλογή για εκείνα τα βιομηχανικά στοιχεία που λειτουργούν πέρα από τους -40 ºC με τη μορφή της κάρτας Industrial XI SD. Η λειτουργία Power Protection θα βοηθήσει στην αποτροπή της καταστροφής δεδομένων σε περίπτωση απώλειας ή ασταθούς τροφοδοσίας όταν γράφονται τα δεδομένα. Αυτά έρχονται επίσης με τη δυνατότητα ανάγνωσης ανανέωσης, η οποία βοηθά να διατηρούνται τα δεδομένα φρέσκα και ακριβή όταν χρειάζεται να έχουν πρόσβαση και μπορεί ακόμη και να λειτουργεί σε περιπτώσεις όπου τα δεδομένα δεν είναι προσβάσιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία ανάγνωσης διαταραχών προστατεύει από read-intense cells

Η δυνατότητα Host lock επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν κωδικούς πρόσβασης για να αποτρέπουν τυχόν διαρροή δεδομένων. Η εταιρεία λέει ότι οι κάρτες SanDisk Industrial and Automotive SD και microSD είναι τώρα δειγματοληπτικές σε OEMs σε ολόκληρο τον κόσμο. Δείγματα των καρτών θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο.