Ανακοινώθηκαν τα Garmin vivomove HR και vivoactive 3 smartwatch με Garmin Pay

vivomove_HR_family

Η Garmin ανακοίνωσε το vivomove HR, το πρώτο της υβριδικό smartwatch που διαθέτει ενσωματωμένη ψηφιακή υπο-οθόνη. Διαθέτει παρακολούθηση δραστηριότητας, Elevate wrist-based αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, έξυπνες ειδοποιήσεις και οθόνη αφής.

Τα Precision hands δείχνουν το χρόνο, τα μηνύματα, τον καρδιακό ρυθμό και άλλα. Το smart display εμφανίζεται μόνο όταν ο χρήστης γυρίσει τον καρπό του. Το vívomove HR έρχεται με τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, fitness και ευεξίας της Garmin. Έρχεται με επιλογές απο δερμάτινα και σιλικονούχα λουράκια και διαφορετικά υλικά περιβλήματος, όπως φινίρισμα ανώτερου ανοξείδωτου χάλυβα. Οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν τη μουσική στο smartphone τους από το HR vivomove και να στέλνουν μια ειδοποίηση για να εντοπίσουν ένα smartphone που έχει ξεχαστεί εσφαλμένα. Το Vivomove HR μπορεί επίσης να παρακολουθεί το άγχος καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και συνεργάζεται με την εφαρμογή Garmin Connect Mobile. Διατίθεται για $199,99 και $299,99 για την αναβαθμισμένη έκδοση.

Η Garmin ανακοίνωσε επίσης το vivoactive 3 smartwatch με GPS και τη νέα λύση για την ασύρματη πληρωμή της εταιρείας Garmin Pay. Περιλαμβάνει οθόνη παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού και 15 ενσωματωμένες εσωτερικές και εξωτερικές αθλητικές εφαρμογές. Έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 7 ημέρες. Το ρολόι έρχεται επίσης με εργαλεία υψηλής ποιότητας παρακολούθησης γυμναστικής όπως το VO2 Max και Fitness Age και παρακολούθηση στρες για όλη την ημέρα. Περιλαμβάνει επίσης το LiveTrack5, ένα χαρακτηριστικό που ειδοποιεί τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας όπου βρίσκεστε κατά τη διάρκεια των ασκήσεων σας σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα GPS. Το Vívoactive 3 διατίθεται τώρα σε τρεις επιλογές χρωμάτων: Black/stainless, white/stainless ($300) και black/slate για ($330).

https://www.youtube.com/watch?v=jNAX7ox-h_k

Η Garmin παρουσίασε επίσης το vivosport έναν tracker παρακολούθησης έξυπνων δραστηριοτήτων που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Garmin Chroma με οθόνη αφής. Διαθέτει αισθητήρα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, προσφέρει ειδοποιήσεις και διαθέτει επιλογή LiveTrack που επιτρέπει στους φίλους και την οικογένεια να δουν πού βρίσκεστε σε πραγματικό χρόνο χάρη στο ενσωματωμένο GPS. Το vivosport διατίθεται για $199.99, με τρεις διαφορετικές επιλογές χρώματος μπάντας.