Ανακοινώθηκε η GoPro Omni VR camera

GoPro Omni VR camera

Η GoPro έχει ανακοινώσει επίσημα την Omni VR Camera και την GoPro VR πλατφόρμα περιεχομένου 360 μοιρών. Οι ανακοινώσεις αποτελούν μέρος του line-up της εταιρείας για την έκθεση ΝΑΒ που ξεκίνησε χθες.

Η GoPro Omni είναι ένας κύβος σε σχήμα φωτογραφικής μηχανής που διαθέτει έξι κάμερες Hero4 και μια εξέδρα από αλουμίνιο, το οποίο είναι ελαφρύ και κατασκευασμένο για action λήψεις. Οι έξι κάμερες λειτουργούν ταυτόχρονα και όταν το υλικό από τις κάμερες είναι τοποθετηθεί μαζί, ένα ενιαίο βίντεο 360 μοιρών δημιουργείται. Η κάμερα έρχεται με ένα χαρακτηριστικό σύλληψης που συλλαμβάνει σε 8Κ και μπορείτε να εξαγάγετε το αποτέλεσμα σε ένα παραδοτέο HD.

Μαζί με την GoPro Omni, η εταιρεία ξεκίνησε επίσης το GoPro VR, ένα κανάλι VR 360 μοιρών που προσφέρει επιμελημένο περιεχόμενο. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν τον συναρπαστικό κόσμο των 360˚ βίντεο επιδεικνύοντας πρωτότυπο περιεχόμενο από την GoPro. Το GoPro VR είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο με τη μορφή πλατφόρμας και με δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android έχει σχεδιαστεί για να επιδείξει περιεχόμενο VR από όλο τον κόσμο και να το μοιραστείτε περαιτέρω.

Πέρυσι, η εταιρεία είχε ξεκινήσει τη GoPro Odyssey 16 VR κάμερα που διατίθεται στην τιμή των $15.000. Η GoPro Omni VR κοστίζει $4,999.99 και περιλαμβάνει μια εξέδρα GoPro Omni Sync, GoPro Kolor Άδεια χρήσης λογισμικού, έξι GoPro HERO4 (Μαύρο χρώμα) κάμερες και μπαταρίες, GoPro Smart Remote, Έξι Καλώδια GoPro Mini USB, 32GB microSD κάρτες και αναγνώστες καρτών και Ultra compact rugged πακέτο αποστολής. Οι προ-παραγγελίες για την GoPro Omni θα ξεκινήσουν από σήμερα.