Βραβεία για την Lenovo στα iF Product Design Awards 2017

Lenovo - iF Product Design Awards 2017

Η Lenovo, γιόρτασε πρόσφατα το συνδυασμό Εμφάνισης και Λειτουργικότητας, κερδίζοντας συνολικά 6 iF Product Design Βραβεία στα φετινά iF Product Design Awards που πραγματοποιήθηκαν στο BMW-Welt στο Μόναχο.

Σε πρόσφατη δήλωση του ο David Hill, Αντιπρόεδρος και Chief Design Officer των Lenovo PC & Smart Device, ανέφερε σχετικά: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που για μια ακόμη φορά η εταιρεία διακρίνεται στα iF Product Design Awards, με έξι βραβεία. Δεν είναι σημαντικός μόνο ο συνολικός αριθμός των βραβείων, αλλά και το ότι τα έχουμε λάβει για εντελώς διαφορετικές συσκευές. Ανάμεσα στα προϊόντα που βραβεύθηκαν, συμπεριλαμβάνεται και το ThinkPad X1 Yoga -η επιτομή των laptop για επαγγελματίες- , το ισχυρό και παράλληλα φορητό Yoga 720, το IdeaCentre 610S PC – μία ολοκληρωμένη συσκευή για home entertainment, τα ισχυρά gaming PC με δυνατότητα εικονικής πραγματικότητας (VR) IdeaCentre Y710 Cube και IdeaCentre AIO Y910 για, καθώς και το νέο Lenovo Smart Storage για ασφαλή τοπική αποθήκευση δεδομένων.

Για πάνω από 60 χρόνια, τα iF Product Design βραβεύουν το καλύτερο design διεθνώς. Η επιτροπή, την οποία αποτελούν διακεκριμένα στελέχη από το χώρο του design, της βιομηχανίας και της αρχιτεκτονικής, εξέτασε αυτή τη χρονιά πάνω από 5.575 συμμετοχές, από περισσότερες από 59 χώρες. Στις συμμετοχές αυτές συμπεριλαμβάνονται από υπολογιστές, μέχρι αυτοκίνητα και έπιπλα, καθώς και υποψηφιότητες από το χώρο της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού κοσμημάτων. Τα βραβεία αποτελούν θεσμό στο χώρο του design, στον οποίο στοχεύουν τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι εταιρείες. Νιώθουμε μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια να αναγνωρίζονται σε αυτό το θεσμό από την παγκόσμια κοινότητα design, έξι ξεχωριστά δικά μας σχέδια.

Το επίτευγμα αυτό κατέστη δυνατό, χάρη στους ταλαντούχους σχεδιαστές μας που έθεσαν τους πελάτες στο επίκεντρο των καινοτομιών τους, εξισορροπώντας σε κάθε σχέδιο, μορφή, λειτουργικότητα και συναίσθημα. Για εμάς, το design δεν αφορά μόνο το πώς θα μετατρέψουμε αφηρημένες σκέψεις σε πραγματικότητα. Κάθε σχέδιο της Lenovo έχει ανθρωποκεντρική προσέγγιση και στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αληθινών χρηστών, οι οποίες μας καθοδηγούν στην αναζήτηση για την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Τα βραβεία είναι η αληθινή απόδειξη της δημιουργικότητας και του ταλέντου όλης της εταιρείας μας, καθώς και του θάρρους των σχεδιαστών μας που είναι πρόθυμοι να παίρνουν ρίσκα και να δημιουργούν νέα, διαφορετικά, καλύτερα σχέδια».

Lenovo winners at 2017 iF Product Design Awards:

  • ThinkPad X1 Yoga
  • IdeaCentre 610S
  • IdeaCentre Y710 Cube
  • IdeaCentre AIO Y910
  • Yoga 720
  • Lenovo Smart Storage