Διαρροή του ZTE Blade V8 με διπλές πίσω κάμερες

Οι διπλές πίσω κάμερες έχουν αρχίζουν να εμφανίζονται σε όλο και περισσότερα smartphones τον τελευταίο καιρό και το επόμενο που θα φοράει μια τέτοια ρύθμιση είναι το ZTE Blade V8. Το τηλέφωνο θα ανακοινωθεί επίσημα στην CES στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά έχει διαρρεύσει απο σήμερα στη Ρωσία σε λίγες ζωντανές εικόνες.

Το Blade V8 προφανώς πρόκειται να τοποθετηθεί από την ZTE ως άμεσος ανταγωνιστής του Huawei Honor 8, η οποία είναι μια προσιτή συσκευή με καλές προδιαγραφές (και παρεμπιπτόντως με διπλές κάμερες πίσω). Η απάντηση της ZTE στο Honor 8 έρχεται με ένα βουρτσισμένο μεταλλικό σώμα και scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο φυσικό κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη. Διαθέτει οθόνη αφής 1080p 5,2 ιντσών με γυαλί 2.5D στην κορυφή, Qualcomm Snapdragon 435 chipset στο τιμόνι, 3GB RAM, 32GB ενσωματωμένη αποθήκευση και πάχος στα 7,7 χιλιοστά.

Η κάμερα selfie είναι μια μονάδα 13 MP, ενώ οι πίσω αισθητήρες έχουν 13 MP και 2 MP ψηφίσματα. Το Blade V8 θα τρέχει το Android 7.0 κάτω από το δικό της ZTE MiFavor UI 4.0. Θα είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του ροζ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη τιμή του, αλλά αφού το Honor 8 είναι στα $399 έτσι και αυτό θα πρέπει να κυμαίνεται εκεί γύρω ως άμεσος ανταγωνιστής και κατά προτίμηση μπορεί να είναι και λίγο φθηνότερο. Θα μάθουμε αρκετά σύντομα, αφού η CES ξεκινά σε λίγες ημέρες.