Η Αναζήτηση Google μπορεί τώρα να συγκρίνει τις προδιαγραφές και να επισημάνει τις διαφορές μεταξύ των τηλεφώνων

Google-Specs-comapred-specs

Η Google φαίνεται να προσθέτει μια νέα λειτουργία στην Αναζήτηση η οποία τώρα σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις προδιαγραφές μεταξύ των τηλεφώνων και να επισημάνετε τις διαφορές. Αυτή η νέα ενημέρωση χαρακτηριστικών έρχεται μετά την ενημέρωση από την Google της στρογγυλοποιημένης διεπαφής στην αναζήτηση για κινητά.

Οι χρήστες που πραγματοποιούν αναζήτηση για δύο συσκευές με παράθεση σύγκρισης ‘VS’ στη μέση παίρνουν ένα νέο πίνακα σύγκρισης με λίγες σειρές ορατές στα κύρια αποτελέσματα. Αν πατήσετε το μπλε κουμπί, επεκτείνετε τη λίστα για να εμφανίσετε περισσότερες λεπτομέρειες και υπάρχει ακόμα και μια λειτουργία για να επισημάνετε τις διαφορές μεταξύ των δύο. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή λειτουργεί μόνο με δύο συσκευές, όχι τρεις.

Αυτή η νέα λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε όλους από τώρα και μπορεί να περάσει λίγος καιρός πριν φτάσει σε όλους. Η Google διαθέτει περιστασιακά λειτουργίες ή οποιεσδήποτε αλλαγές στο σχεδιασμό, αλλά αυτή η ενημέρωση φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα καθώς απαιτεί την εμφάνιση ακριβών αποτελεσμάτων.