Η εκδήλωση της Apple για τα νέα MacBook Pro έχει προγραμματιστεί οριστικά για τις 27 Οκτωβρίου

Apple MacBook Pro event

Η Apple έχει ανακοινώσει επίσημα ότι η εκδήλωση για το νέο MacBook Pro έχει προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου και η εταιρεία έχει στείλει προσκλήσεις μετά τη χθεσινή αναφορά για πιθανή εκδήλωση την ερχόμενη εβδομάδα.

Η προσκαλούμε δεν αποκαλύπτει πολλά απλά λέει “Γεια σας και πάλι”, ακολουθούμενη από την ημερομηνία και την ώρα. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη γενιά MacBook Pro και MacBook Air.

Τα 2016 MacBook Pro θα ξεφορτωθούν από την υποστήριξη των παραδοσιακών θυρών USB, καθώς και απο τα MagSafe και Thunderbolt 2. Υποτίθεται ότι θα διαθέτουν Touch ID και και νέα οθόνη OLED touch αντί για τα τυπικά πλήκτρα λειτουργιών στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου. Για το MacBook Air, λέγεται ότι η Apple σχεδιάζει να καταργήσει την 11-ιντσών έκδοση για χάρη των 13-ιντσών. Όσον αφορά το σχεδιασμό του MacBook Air, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές εκτός από την υποστήριξη για USB-C.

Η εκδήλωση της Apple έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 20:00. Ως συνήθως, θα προσφέρει live stream για τa iPhone, iPad ή iPod touch με το Safari για iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση, οι χρήστες Mac με Safari 6.0.5 ή νεότερη έκδοση για OS X v10.8.5 ή νεότερη έκδοση και στα Windows 10 μέσω του Microsoft Edge. Επίσης, προσφέρει live stream για την Apple TV (2ης γενιάς ή αργότερα) με λογισμικό 6.2 ή νεότερη έκδοση.