Η εφαρμογή της Microsoft Seeing AI κυκλοφόρησε στο iOS

Seeing AI App

Η Microsoft κυκλοφόρησε την εφαρμογή Seeing AI για το iPhone. Χρησιμοποιεί την κάμερα του iPhone για να πει στους ανθρώπους λεπτομέρειες για τα αντικείμενα που είναι μπροστά τους. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί κυρίως για άτομα με προβλήματα όρασης.

Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και τη φωτογραφική μηχανή στο iPhone σας για να διαβάσει έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων ομιλημένων συμβουλών για τη λήψη όλων των γωνιών ενός εγγράφου, ώστε να τραβήξετε ολόκληρη τη σελίδα. Στη συνέχεια αναγνωρίζει τη δομή του εγγράφου, όπως επικεφαλίδες, παραγράφους και λίστες, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε γρήγορα το έγγραφο χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Η εφαρμογή αναγνωρίζει επίσης ένα προϊόν που βασίζεται στον γραμμωτό κώδικα, αναγνωρίζει τους ανθρώπους με βάση το πρόσωπό τους και παρέχει μια περιγραφή της οπτικής τους εμφάνισης, όπως το φύλο τους, η έκφραση του προσώπου και άλλα χαρακτηριστικά αναγνώρισης. Τέλος, η εφαρμογή αναγνωρίζει εικόνες σε άλλες εφαρμογές.

Η εφαρμογή Seeing AI είναι διαθέσιμη για την ώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ινδία, το Χονγκ Κονγκ, τη Νέα Ζηλανδία και τη Σιγκαπούρη.

Seeing AI app for iOS