Η ημερομηνία κυκλοφορίας της Olympus E-M1 Mark II ορίστηκε για τον Δεκέμβριο

OM-D E-M1 Mark II

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της Olympus E-M1 Mark II έχει τώρα προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2016. Είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο ότι η νέα mirrorless φωτογραφική μηχανή της Olympus OM-D E-M1 Mark II θα αρχίσει να πωλείται την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, 2016. Η εταιρεία θα κάνει μια εκδήλωση για την εμβληματική Micro Four Thirds φωτογραφική μηχανή κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου.

Η προγραμματισμένη ημερομηνία αποστολής ήταν για τις 18 Νοεμβρίου αλλά η παραγωγή του αισθητήρα Sony Kumamoto δεν είναι ακόμη στο 100%. Γι ‘αυτό τον λόγο αναβάλλεται μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε οι προ-παραγγελίες θα είναι ανοιχτές πριν από τις Black Friday & Cyber Monday 2016. Η τιμή της Olympus E-M1 Mark II στις ΗΠΑ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Αναμένεται ότι θα είναι περίπου στα $1599 που θα είναι η ίδια τιμή με την Fujifilm X-T2.

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο μας με όλες τις λεπτομέρειες για την E-M1 Mark II μέσω του δελτίου τύπου της εταιρείας, καθώς και να δείτε φωτογραφίες και βίντεο της μηχανής, εδώ.