Η νέα εποχή 4K HDR είναι εδώ τώρα

4K-HDR

Η νέα Apple TV 4K κάνει ακόμη πιο συναρπαστικές τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Η αναπαραγωγή των βίντεο γίνεται με εκπληκτική λεπτομέρεια και με ακόμη πιο ρεαλιστική ποιότητα εικόνας. Βρες αμέσως περιεχόμενο από το iTunes και από apps όπως το Netflix, με το Apple TV Remote. Μπορείς ακόμη και να μοιράζεσαι φωτογραφίες που βγάζεις με το iPhone, στη μεγάλη οθόνη του σπιτιού σου. Το 4K HDR είναι εδώ. Και είναι εκθαμβωτικό.

Η Apple TV 4K προσφέρει ασυναγώνιστη ευκρίνεια, χρησιμοποιώντας τέσσερις φορές περισσότερα pixels από την τυπική ποιότητα HD. Το υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) εξασφαλίζει πιο πλούσια και ρεαλιστικά χρώματα, καθώς και πολύ περισσότερες λεπτομέρειες τόσο στις σκούρες όσο και στις φωτεινές σκηνές. Με το Apple TV 4K, ο θεατής μπορεί να απολαύσει μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα ταινιών 4K HDR στο iTunes, ενώ στους τίτλους HD που υπάρχουν ήδη στη βιβλιοθήκη του θα λαμβάνει αυτόματα αναβαθμίσεις σε εκδόσεις 4K HDR, όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες. Επίσης, το Apple TV 4K προσφέρει περιεχόμενο 4K HDR από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των Netflix και Amazon Prime Video.

Ο συνδυασμός του πανίσχυρου επεξεργαστή A10X Fusion του ίδιου επεξεργαστή που τροφοδοτεί το iPad Pro, της διαισθητικής εμπειρίας του λειτουργικού συστήματος tvOS 11 και της μεγάλης ποικιλίας περιεχομένου μετατρέπει το σαλόνι σου σε ένα powerhouse ψυχαγωγίας με τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, αθλητικά, ειδήσεις, μουσική, παιχνίδια, εφαρμογές και πολλά άλλα.

Η Apple TV 4K είναι ο ιδανικός “σύντροφος” για iPhone και iPad, επιτρέποντάς σου να παίρνεις μαζί σου την εμπειρία της τηλεόρασης όταν είσαι εν κινήσει, να βλέπεις όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις “Αναμνήσεις” σου στη μεγάλη οθόνη, να μοιράζεσαι σχεδόν το οτιδήποτε με τους φίλους και την οικογένεια σου και να απολαμβάνεις πάνω απο 40 εκατομμύρια τραγούδια, συμπεριμβανομένων της μουσικής και των playlists που ακούν οι δικοί σου.

Την εμπειρία σου απογειώνουν οι εφαρμογές, οι οποίες απελευθερώνουν την τηλεόραση και σου επιτρέπουν να διαλέξεις ακριβώς τι θα δεις και πότε θα το δεις. Οι εφαρμογές σου δίνουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που σου αρέσει να βλέπεις από κινηματογραφικές επιτυχίες, τηλεοπτικές εκπομπές και live αθλητικά γεγονότα, έως τις τελευταίες ειδήσεις και τον καιρό. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή Apple TV συγκεντρώνει όλες τις αγαπημένες σου εκπομπές και ταινίες και η Siri καθιστά δυνατή την πρόσβαση και αναζήτηση στο Apple TV χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σου.

Στα παιχνίδια έχεις ακόμα πιο super επιδόσεις και ακόμα πιο super γραφικά με τον επεξεργαστή A10X Fusion που παρέχει μία πανίσχυρη πλατφόρμα για να απολαμβάνεις πιο πλούσια και πιο διαδραστικά παιχνίδια και εφαρμογές. Όλα αυτά θα τα βρεις στο App Store της Apple TV. Πρόσθεσε αξεσουάρ, όπως χειριστήρια παιχνιδιών και ακουστικά για ατελείωτες ώρες gaming που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Βρες γρήγορα και εύκολα το περιεχόμενο που αναζητάς, με τον αντίχειρά σου. Το επαναστατικό Apple TV Remote διαθέτει μια Touch επιφάνεια ακριβείας και έτσι όλα γίνονται με ένα άγγιγμα. Μπορείς επίσης να ρυθμίζεις την ένταση της τηλεόρασης ή του ενισχυτή σου, ενώ χάρη στο Bluetooth δε χρειάζεται να “σημαδεύεις” την τηλεόραση με το χειριστήριο. Η Apple TV ακολουθεί πιστά τις εντολές σου όπου κι αν βρίσκεσαι στο δωμάτιο.

Η Apple TV είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε σπίτι, με εξαιρετικές εφαρμογές από το App Store κατευθείαν στην Apple TV σου, καθώς και φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και πολλά άλλα. Αν έχεις ήδη iPhone ή iPad, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για το σαλόνι σου από το Apple TV.