Η προεπισκόπηση των Windows 10 Insider φέρνει γρήγορη μεταφορά τύπου AirDrop

Near_Share

Η Microsoft ανακοίνωσε την προεπισκόπηση των Windows 10 Insider με αριθμό κατασκευής 17035 που φέρνει τη γρήγορη μεταφορά αρχείων τύπου AirDrop στους υπολογιστές. Η Microsoft ξεκίνησε τη δοκιμή αυτής της νέας δυνατότητας ασύρματης μεταφοράς σε αυτή την τελευταία έκδοση και φέρνει επίσης πολλές βελτιώσεις του προγράμματος περιήγησης Edge.

Η Microsoft προσθέτει λίγες βελτιώσεις στον περιηγητή Edge, όπως η σίγαση μιας καρτέλας που αναπαράγει ήχο. Η καρτέλα θα εμφανίσει ένα εικονίδιο ήχου όταν αναπαράγεται ένα τραγούδι ή ένα βίντεο, υποδεικνύοντας ότι είναι clickable σε περίπτωση που θέλετε να την σβήσετε. Η καρτέλα θα τεθεί σε σίγαση αν γίνει ξανά κλικ και αυτή η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη από το μενού περιβάλλοντος μέσω δεξιού κλικ στις ενέργειες της καρτέλας.

Οι νέες βελτιώσεις του προγράμματος περιήγησης φέρνουν επίσης την επιλογή αποθήκευσης βιβλίων χωρίς EPUB που διαβάζετε στο πρόγραμμα περιήγησης Edge. Η Microsoft έχει πλέον προσθέσει νέες επιλογές με βάση τα συμφραζόμενα όταν κάνετε δεξί κλικ στο παράθυρο “Βιβλίο”, το οποίο θα εμφανίζει επιλογές για προβολή στο Microsoft Store, Pin to Start, Ανανέωση βιβλίων και αφαίρεση από τη συσκευή.

Η μεγαλύτερη προσθήκη στα Windows 10 Insider σε αυτή την τελευταία έκδοση είναι η νέα λειτουργία “Near Share”. Αυτή η λειτουργία μπορεί να μεταφέρει ασύρματα φωτογραφίες, αρχεία, έγγραφα σε υπολογιστές που βρίσκονται κοντά μέσω Bluetooth. H “Near Share” επιλογή θα είναι διαθέσιμη στο Κέντρο ειδοποιήσεων και ο παραλήπτης θα λάβει μια ειδοποίηση όταν κάποιος προσπαθεί να στείλει ένα αρχείο. Η λειτουργία “Near Share” πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και στους δύο υπολογιστές, ενώ και και οι δύο θα πρέπει να είναι στο RS4 Build 17035+.

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν τον περιορισμό του εύρους ζώνης λήψης που χρησιμοποιείται σε λήψεις προσκηνίου, πρόσθετες ρυθμίσεις ευκολίας πρόσβασης για περαιτέρω συμπλήρωση της ανανέωσης των ρυθμίσεων που ξεκίνησαν για πρώτη φορά με το Build 17025. Αυτός ο αριθμός δημιουργίας προσθέτει πληκτρολόγιο αφής με ακρυλικό υπόβαθρο και τώρα υποστηρίζει την τυποποιημένη διάταξη πληκτρολογίου για όλες τις γλώσσες εκτός από την Κορεατική, την Ιαπωνική, την Παραδοσιακή Κινέζικη και την Απλοποιημένη Κινέζικη. Μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ των σχεδιαγραμμάτων με το πάτημα ενός κουμπιού στην αριστερή γωνία.

Η Microsoft έχει προσθέσει μερικά νέα animations και άλλαξε τη διάταξη κουμπιών του πίνακα χειρογράφου και τώρα μπορεί να αναγνωρίσει τις διορθώσεις σας με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ. Το νέο πληκτρολόγιο μπορεί τώρα να εμφανίσει τρεις προτάσεις κειμένου κατά την πληκτρολόγηση. Αυτή είναι μια δυνατότητα συμμετοχής που πρέπει να ενεργοποιηθεί στις Ρυθμίσεις> Ώρα & γλώσσες> Περιοχή και γλώσσες και στη συνέχεια ενεργοποιήστε τη ρύθμιση “Προβολή προτάσεων κειμένου κατά την πληκτρολόγηση” στην περιοχή Ρυθμίσεις> Συσκευές> Πληκτρολόγηση.