Η ταχύτατη OM-D E-M1 Mark II θα είναι διαθέσιμη τον Δεκέμβριο

OM-D E-M1 Mark II

Η νέα OM-D E-M1 MARK II Mirrorless φέρνει την επανάσταση στην ταχύτητα και την κινητικότητα. Η νέα OM-D E-M1 Mark II είναι πλέον σε θέση να καυχιέται ότι μπορεί να προσφέρει σε όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους ακριβώς αυτό που θέλουν. Η νέα OM-D E-M1 Mark II θα ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων με ένα μοντέλο ILC που προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας σε τρομακτική ταχύτητα. Η νέα OM-D E-M1 Mark II είναι μία από τις καλύτερες μηχανές που έχει φτιάξει ποτέ η Olympus. Η OM-D E-M1 Mark II Θα πωλείται σαν σκέτο σώμα, η σε kit με το φακό M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 PRO lens από το Δεκέμβριο του 2016.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της OM-D E-M1 Mark II μοιάζουν να έχουν βγει από τη φαντασία των φωτογράφων. Καλύπτει τόσο τις απαιτήσεις ενός σοβαρού ερασιτέχνη όσο και τους δυσκολότερους επαγγελματίες που δουλεύουν στη φύση, σε ντοκιμαντέρ και συνεχή ταξίδια. Η OM-D E-M1 Mark II είναι η γρηγορότερη μηχανή της κατηγορίας της, με πρωτοφανούς ταχύτητας διαδοχικές λήψεις και ταχύτατο autofocus.

Αξεσουάρ και Φακοί

Η OM-D E-M1 Mark II είναι συμβατή με όλους τους Micro Four Thirds φακούς και αξεσουάρ της Olympus, συμπεριλαμβανομένων του νέου HLD-9 battery grip , των θηκών/τσάντες μεταφοράς και μιας θήκης/περίβλημα για φωτογράφηση έως 60 μέτρα κάτω από το νερό. Η νέα ναυαρχίδα της Olympus έχει σχεδιαστεί για να κάνει την επαγγελματική φωτογράφηση ταχύτερη, ευκολότερη και πιο αποτελεσματική – οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Αποστολή εξετελέσθη.

Όπως κάθε φακός και μηχανή Olympus, έτσι και η OM – D E – M1 Mark II έρχεται με μία επέκταση εγγύησης επιπλέον έξι μηνών όταν δηλώνετε το προϊόν στην online πλατφόρμα MyOlympus.

OM-D E-M1 Mark II ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • OM-D flagship camera ιδανική για ταξίδια στην αγρία φύση και ντοκιμαντέρ.
  • Διαθέτει ολοκαίνουριο επεξεργαστή TruePic VIII 20-Megapixel Live MOS
  • Βελτιωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων
  • Νέο σύστημα AF:
    – 121-point All Cross-type
    – Phase detection
    – 18 fps με C-AF
    – 60 fps με S-AF
  • Splashproof*, freezeproof*, dustproof*
  • 2 SD card slots,μια συμβατή με UHS-II, USB 3.0 (Type C) για γρήγορη μεταφορά δεδομένων.
  • Νέα επαναφορτιζόμενη μπαταρία BLH-1 στα 1720 mAh για. 440 shots (CIPA standard)
  • Λεπτομερή μενού μπαταρίας με εικονίδιο ποσοστού( %-display)
  • Γρήγορη φόρτιση μπαταρίας μέσα σε 2 ώρες το πολύ.
  • Ταχύτατο EVF

Ο Inspector-Gadget λέει: Η Olympus ξέχασε να μας αναφέρει τη τιμή της, αλλά σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η επίσημη τιμή καταλόγου για την Ελλάδα έχει οριστεί στα 2.099 μόνο για το σώμα, ενώ για το κιτ με τον φακό Olympus M.Zuiko Digital ED 12-40mm 1:2.8, είναι στη τιμή των 2.799. Πολύ πιο ακριβή απο το προηγούμενο μοντέλο. Πως σας φαίνεται η τιμή; Σκέφτεστε να την αγοράσετε; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.