Η Apple αποκάλυψε το Watch Series 3 με built-in cellular σύνδεση

Apple-Watch-Series-3

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα την επόμενη γενιά του Apple Watch όπως αναμενόταν. Το Apple Watch Series 3 έρχεται με ενσωματωμένη cellular συνδεσιμότητα  που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, μηνύματα και πολλά άλλα.

Το Apple Watch Series 3 διατίθεται σε δύο μοντέλα, το ένα με GPS + cellular και το άλλο μόνο με GPS. Το νέο Apple Watch τροφοδοτείται από διπύρηνο επεξεργαστή που προσφέρει 70% περισσότερη απόδοση. Η Siri έχει γίνει πιο έξυπνη και πλέον μπορεί να σας μιλάει όπως σε ένα iPhone. Το wireless τσιπ W2 που έχει 85% ταχύτερη απόδοση WiFi, ενώ το Bluetooth είναι 50% πιο αποδοτικό. Το Apple Watch θα μοιράζεται τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου με το υπάρχον iPhone σας και συσκευάζει μια ηλεκτρονική SIM, χωρίς να χρειάζεται μια παραδοσιακή nano SIM και άλλο νούμερο. Χάρη στην cellular συνδεσιμότητα, το Apple Watch Series 3 θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στην Apple Music κατά τη διάρκεια μιας βόλτας.

Το νέο Apple Watch θα κυκλοφορήσει με το watchOS 4, το πιο πρόσφατο λογισμικό, το οποίο περιλαμβάνει νέες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, τη Siri, νέα watch faces και πολλά άλλα. Διαθέτει μια ενημερωμένη εφαρμογή Heart Rate, δίνοντας ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τον καρδιακό ρυθμό, συμπεριλαμβανομένων των μετρήσεων κατά την ανάπαυση, την προπόνηση, την αποκατάσταση, το περπάτημα και τις συνεδρίες αναπνοής. Το ρολόι διαθέτει επίσης GPS και είναι ανθεκτικό στην κολύμβηση. Η Apple υπόσχεται έως και 18 ώρες ζωής της μπαταρίας. Από άποψη σχεδιασμού, το νέο ρολόι έχει το ίδιο φυσικό μέγεθος με τη σειρά 2.

Το Apple Watch έρχεται με πολλές παραλλαγές σε λουράκια και μπρασελέ. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο από τις 22 Σεπτεμβρίου. Το νέο Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) ξεκινά από τα $399 (ΗΠΑ) και το Apple Watch Series 3 (GPS) ξεκινά από τα $329 (ΗΠΑ). Έρχεται σε χρωματικές παραλλαγές Blush Gold και Dark Grey.

https://www.youtube.com/watch?v=jUvD80mNKBM