Η Apple προσθέτει τα μοντέλα Aston Martin και MINI στην επίσημη λίστα των οχημάτων CarPlay

mini-cooper-countryman-clubman-upgrade

Η Apple ενημέρωσε σήμερα την ιστοσελίδα της CarPlay για να προσθέσει επίσημα την Aston Martin και το MINI στη λίστα συνεργατών που ήδη υποστηρίζουν ή θα υποστηρίξουν σύντομα την πλατφόρμα.

Η UK brand MINI ανακοίνωσε προηγουμένως τις προθέσεις για την ενσωμάτωση του CarPlay με τα επερχόμενα οχήματα στην παραγωγή από αυτό τον μήνα και σήμερα η Apple επιβεβαίωσε ότι το Clubman του 2018 και το Countryman του 2018 Countryman της εταιρείας θα περιλαμβάνουν την υποστήριξη. Τα πρώτα οχήματα με το CarPlay στη σειρά MINI επιβεβαίωσαν ότι τα οχήματα θα λάβουν το χαρακτηριστικό κάπου στην παραγωγή του Q3 του τρέχοντος έτους μέσω των επιλογών “Media Pack XL” ή “Tech Pack” και μιας ενσωματωμένης οθόνης 8,8 ιντσών.

Για την Aston Martin, η εταιρεία είχε προηγουμένως επιβεβαιώσει την υποστήριξη του CarPlay για ορισμένα οχήματα που έρχονται σύντομα και σήμερα η Apple καταγράφει επίσημα τα Vantage 2017, Vanquish 2017, Rapide 2017 και DB9 Volante 2017. Η υποστήριξη σε αυτά τα επιλεγμένα μοντέλα Aston Martin έρχεται μέσω του νέου συστήματος πληροφοριών ψυχαγωγίας AMi III, αν και η ίδια η Aston Martin εξακολουθεί να υποστηρίζει την υποστήριξη του CarPlay ως “σύντομα” για το σύστημα.

Όπως πάντα, η Apple διατηρεί μια πλήρη λίστα με τα 200 μοντέλα και την ανάπτυξη που αυτή τη στιγμή ή σύντομα θα υποστηρίξουν το CarPlay.