Η Cyta επιτυγχάνει την πλήρη πιστοποίηση του Δορυφορικού Σταθμού Μακάριος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλελιμένων

makarios-certification

Η Cyta ανακοινώνει ότι έχει επιτύχει πλήρη Πιστοποίηση του Δορυφορικού της Σταθμού Μακάριος, σε επίπεδο Tier – 3, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Πιστοποίησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τηλελιμένων (World Teleport Association – WTA).

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τηλελιμένων (WTA) στον οποίο συμμετέχουν οι σημαντικότεροι διεθνείς τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί, ιδιοκτήτες δορυφόρων, παροχείς δορυφορικών υπηρεσιών και τηλελιμένες, αποτελεί ανεξάρτητο φορέα που έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση και προώθηση αριστείας στις δορυφορικές επικοινωνίες και ειδικότερα στις δορυφορικές υπηρεσίες που παρέχονται από επίγειους δορυφορικούς σταθμούς.

Από την εισαγωγή του προγράμματος Πιστοποίησης του WTA το 2015, 20 τηλελιμένες ανά το παγκόσμιο, μεταξύ των οποίων και ο Δορυφορικός Σταθμός Μακάριος της Cyta στην Κύπρο, έχουν επιτύχει πλήρη πιστοποίηση.

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης του WTA εξυπηρετεί, τόσο τους Τηλελιμένες, όσο και τους πελάτες τους. Αποτελεί αντικειμενική, διάφανη και διεθνώς αποδεκτή μέθοδο με την οποία οι Τηλεπικοινωνιακοί Οργανισμοί πιστοποιούν την ποιότητα υπηρεσιών και υποδομών των τηλελιμένων τους. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες και άλλους προμηθευτές, να επιλέγουν τους καλύτερους δυνατούς παροχείς υπηρεσιών και στρατηγικούς συνεργάτες.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε προσθέσει το Δορυφορικό Σταθμό Μακάριος, στην Κύπρο, στον κατάλογο των πιστοποιημένων διεθνών τηλελιμένων μας», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του WTA, κ. Robert Bell, ο οποίος ανέφερε στη συνέχεια: «Η πλήρης πιστοποίηση από το WTA, παρέχει ανεξάρτητη επικύρωση της ποιότητας των εργασιών και υπηρεσιών της Cyta, τόσο για τους πελάτες της, όσο και για την ίδια τη  Cyta και τις προοπτικές της στην ευρύτερη περιοχή».

Σύμφωνα με τον κ. Χρίστο Λιμνατίτη, Διευθυντή Εθνικής και Διεθνούς Χονδρικής Αγοράς της Cyta, «ο Δορυφορικός Σταθμός Μακάριος της Cyta διασφαλίζει βέλτιστες συνθήκες για δορυφορικές επικοινωνίες, εκμεταλλευόμενος και την προνομιακή γεωγραφική θέση της Κύπρου. Η εκτεταμένη υποδομή του Σταθμού και η διασύνδεσή του με το διεθνές δίκτυο οπτικών ινών της Cyta, παρέχει τη δυνατότητα ευρυζωνικής διασύνδεσης με κύριους διεθνείς τηλεπικοινωνιακούς κόμβους. Ο Μακάριος λειτουργεί ως ένας σημαντικός τηλεπικοινωνιακός κόμβος στην Ανατολική Μεσόγειο, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δορυφορικών υπηρεσιών στην παγκόσμια αγορά, όπως υπηρεσίες συστέγασης και φιλοξενίας εξοπλισμού δορυφορικών εταιρειών, παρακολούθησης και ελέγχου δορυφόρων, δορυφορική τηλεόραση, συνδέσεις IP και υπηρεσίες VSAT. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πλήρη πιστοποίηση του Δορυφορικού Σταθμού Μακάριος και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα ενισχύσει τις προσπάθειες προβολής των δυνατοτήτων μας, διεθνώς. Η πιστοποίηση αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη της προηγμένης τεχνολογίας, υποδομής και ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλελημένων (WTA) επισκεφθείτε το www.worldteleport.org

Για περισσότερες πληροφορίες για το Δορυφορικό σταθμό Μακάριο και τις δορυφορικές υπηρεσίες της Cyta, επισκεφθείτε το www.cytaglobal.com