Η ESET δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

ESET-World-2017-Conference

Η  ESET Hellas Cyprus ανέλαβε για άλλη μία χρονιά να διασφαλίσει στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τις κατάλληλες συνθήκες για την αποτελεσματική προστασία του από τους ψηφιακούς κινδύνους. Η εταιρία πρόσφερε 300 άδειες της βραβευμένης της λύσης ESET Endpoint Antivirus, που διακρίνεται για την ισχυρή ανίχνευση, την εξαιρετική σταθερότητα και τις χαμηλές απαιτήσεις συστήματος, ώστε να μπορεί ο οργανισμός να συνεχίζει με ασφάλεια το πολύτιμο έργο του.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει σκοπό να προασπίζεται καθημερινά τα δικαιώματα των παιδιών και να προσφέρει ασφάλεια σε χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Εμείς στην ESET, έχουμε σκοπό να προστατεύουμε τις συσκευές και τις λειτουργίες του όλο το 24ωρο , κρατώντας τα δεδομένα και την πολύτιμη τεχνογνωσία του ασφαλή, ώστε  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να συνεχίζει το πολύτιμο έργο του» δήλωσε ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Middle East, Hellas & Cyprus.

Η λύση ESET Endpoint Antivirus αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για ολοκληρωμένη και ισχυρή προστασία Endpoints. Διαθέτει ανώτερη τεχνολογία εντοπισμού και υποστήριξη virtualization, για να εξαλείφει όλων των ειδών τις απειλές, υποστηρίζοντας και εικονικές μηχανές. Απελευθερώνει περισσότερους πόρους συστήματος για κρίσιμα προγράμματα, από τα οποία οι χρήστες εξαρτώνται σε καθημερινή βάση, μπλοκάροντας παράλληλα μη εξουσιοδοτημένες συσκευές. Χάρη στην αναγνωρισμένη τεχνολογία ESET NOD32, με τις λειτουργίες Exploit Blocker και Advanced Memory Scanner είναι σε θέση να εξουδετερώνει όλες τις εξελιγμένες απειλές, ενώ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη μέσω της νέας web-κονσόλας ESET Remote Administrator.