Η Google εξαγόρασε την Eyefluence eye-tracking start-up εταιρεία

Google,Eyefluence

Η Google έχει αποκτήσει την Eyefluence eye-tracking start-up εταιρεία για την ενίσχυση των προσπαθειών της πάνω στην εικονική πραγματικότητα. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Ιδρύθηκε το 2013. Η Eyefluence έχει αναπτύξει την τεχνολογία eye-tracking που παρακολουθεί τη συμπεριφορά των ματιών για την εικονική πραγματικότητα και στις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας. Η Eyefluence επιτρέπει στους χρήστες φορώντας ένα VR ή AR headset να χρησιμοποιήσουν τα μάτια τους για να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις τους. Δεν είναι σαφές πώς η Google σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Eyefluence στα προϊόντα της. Η Google ανακοίνωσε το DayDream VR headset τον Μάιο που είναι τώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελία στα $79.

Εκπρόσωπος της Eyefluence δήλωσε:

Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η ομάδα της Eyefluence ενώνεται με την Google! Με τις δυνάμεις μας σε συνδυασμό, θα συνεχίσουμε την προώθηση της τεχνολογίας eye-tracking για την επέκταση του ανθρώπινου δυναμικού και την ενσυναίσθηση σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα. Ανυπομονούμε να αλλάξει τη ζωή μας, να καινοτομήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί!