Η Google προσθέτει τη δυνατότητα Q&A στους Χάρτες Google και την αναζήτηση

google-maps

Η Google έχει προσθέσει μια νέα ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων στους Χάρτες Google για Android και στο πεδίο της αναζήτησης για κινητά. Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις τοποθεσίες, να λάβετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε και ακόμη και να απαντήσετε στις ερωτήσεις των άλλων ανθρώπων σχετικά με τα μέρη.

Μπορείτε απλώς να αναζητήσετε την τοποθεσία στους Χάρτες Google ή την Αναζήτηση και να ανοίξετε τη θέση της λίστας στην οποία μπορείτε να ζητήσετε ή να απαντήσετε σε μια ερώτηση ή απλά να διαβάσετε τις υπάρχουσες ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με ένα μέρος. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα “Ερώτηση και απαντήσεις”, όπου μπορείτε να προσθέσετε μια ερώτηση, να απαντήσετε σε κάποια ερώτηση κάποιου άλλου ή να ενημερώσετε τις πληροφορίες με το πάτημα του εικονιδίου ”αντίχειρας”. Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις που αναφέρθηκαν θα εμφανιστούν στην κορυφή της ενότητας, ώστε το πιο χρήσιμο περιεχόμενο να είναι πιο προσβάσιμο.

Για να βεβαιωθείτε ότι οι “Ερωτήσεις και απαντήσεις” περιέχουν τις πιο ακριβείς και χρήσιμες τοπικές πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν επίσης να προσθέτουν τις συνήθεις ερωτήσεις και απαντήσεις. Όταν υποβάλετε μια ερώτηση σχετικά με ένα μέρος, η Google θα ειδοποιήσει τον κάτοχο της επιχείρησης και άλλους χρήστες που δεν γνωρίζουν, να δουν αν έχουν ενημερωμένες απαντήσεις για να συνεισφέρουν. Θα λάβετε επίσης μια ειδοποίηση όταν απαντηθεί η ερώτησή σας.

Αυτή η λειτουργία κυκλοφορεί στους χρήστες των Χαρτών Google και των χρηστών smartphones παγκοσμίως.