Η Google Allo 2.0 Android εφαρμογή παίρνει υποστήριξη για split-screen, γρήγορη απάντηση, πληκτρολόγιο GIF και περισσότερα

Google Allo 2.0

Η εφαρμογή Google Allo για το Android θα λάβει σύντομα την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση που φέρνει ένα σωρό νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή έξυπνων μηνυμάτων που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα.

Πρώτων και κυριότερο, η Allo παίρνει υποστήριξη για τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης για συσκευές που λειτουργούν με Android 7.0 Nougat. Τώρα μπορείτε να συνομιλήσετε σε ένα παράθυρο και να χρησιμοποιήσετε μια άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα στην ίδια οθόνη. Έπειτα, οι χρήστες μπορούν τώρα να απαντήσουν άμεσα από τις ειδοποιήσεις (notifications), αντί να ανοίξουν την εφαρμογή. Αυτό το χαρακτηριστικό έκανε το ντεμπούτο του πρώτα με το Android 7.0. Η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει ένα θέμα ”Μονόχρωμο” το οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε στις Ρυθμίσεις.

Η Allo έχει μια συντόμευση στον launcher για τη δημιουργία μια νέας συζήτηση. Παίρνει επίσης Android Wear και υποστήριξη πληκτρολογίου GIF. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Ινκόγκνιτο ειδοποιήσεις και μια οθόνη εκκίνησης. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση θα κυλήσει σταδιακά σε όλους τους χρήστες.

https://twitter.com/googlenexus/status/791352722004013056?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/hallstephenj/status/791402505133432833?ref_src=twsrc%5Etfw