Η Microsoft αποκαλύπτει το αναβαθμισμένο Surface Book με 16 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Microsoft Surface Book i7

Η Microsoft σε εκδήλωση των Windows 10 στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε μια αναβαθμισμένη έκδοση του Surface Book. Το νεότερο μοντέλο έρχεται πακέτο με i7 επεξεργαστή Intel Core κάτω από το καπό.

Η τελευταία έκδοση προσφέρει επίσης 30 τοις εκατό μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία είναι περίπου 16 ώρες. Σε σύγκριση με το πρωτότυπο μοντέλο, τρέχει για μέχρι και πάνω απο 12 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Το νέο Surface Book της Microsoft έρχεται με ένα Intel Core i7 chip και δύο φορές την απόδοση των γραφικών από το αρχικό μοντέλο, το οποίο είναι περίπου τρεις φορές περισσότερο από ένα high-end μοντέλο Apple MacBook Pro. Ο Panos Panay, ο επικεφαλής της μηχανικής είπε επίσης ότι τα νέα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για τους gamers που θέλουν περισσότερα frame rates, για σχεδιαστές που θέλουν λιγότερο lag και τελικά για τον καθένα που θέλει περισσότερη ζωή μπαταρίας στο φορητό τους.

Το top-end μοντέλο του Surface Book μπορεί να οδηγήσει 1.9 TeraFLOPS της απόδοσης και είναι πλέον εξοπλισμένο με έναν δευτερεύον ανεμιστήρα. Ωστόσο, ο σχεδιασμός του παραμένει αμετάβλητος. Η συσκευή στην τιμή των $2399 και θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από σήμερα, αλλά οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον επόμενου μήνα.

https://www.youtube.com/watch?v=A1OsmndtIrY