Η Samsung παρουσιάζει την ενημέρωση του Bixby

bixby-update

Με την τελευταία ενημέρωση του Bixby, η Samsung έβαλε μια επιλογή που θα απενεργοποιήσει το Bixby key για την ενεργοποίηση του Bixby Με την τελευταία ενημέρωση, το κουμπί Bixby δεν θα ξυπνά πλέον τη συσκευή αν είναι απενεργοποιημένη.

Πριν από τη νέα ενημέρωση, όταν το Bixby είναι απενεργοποιημένο, το πλήκτρο Bixby συνήθιζε να ξυπνάει τη συσκευή όταν το πατούσατε και λειτουργούσε περισσότερο σαν ένα κουμπί τροφοδοσίας, το οποίο καταργείται με την πιο πρόσφατη ενημέρωση. Το κουμπί Bixby δεν κάνει τίποτα πλέον και δεν θα ξυπνήσει τη συσκευή όταν πιεστεί, κάτι που είναι καλό, δεδομένου ότι η οθόνη ενεργοποιούταν τυχαία κατά περιόδους. Το κουμπί Bixby δεν θα ανταποκρίνεται με κανένα τρόπο αν είναι απενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις του Bixby.

Η τελευταία ενημέρωση του Bixby θα αναλύει τις αποθηκευμένες επαφές, ώστε ακόμα κι αν προφέρετε τα ονόματα λίγο διαφορετικά, θα εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να κάνει κλήσεις. Οι ενημερώσεις του Bixby μπορούν να γίνουν από τις εφαρμογές Galaxy στο Galaxy S8, S8+ ή τo Note8 και να ελέγξετε για ενημερώσεις στην ενότητα Οι εφαρμογές μου.