Η Sony A9 θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2017

Sony A9 leak

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη high-end Sony Α9 κάμερα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές του 2017 αντί για τα τέλη του 2016.

Η επόμενης γενιάς full-frame mirrorless φωτογραφική μηχανή από τη Sony θα είναι ένα τεράστιο άλμα. Θα τοποθετείται πάνω από τη σειρά Α7. Ο αισθητήρας θα είναι καινούργιος, αλλά το ψήφισμα που θα φέρει είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα νέα προϊόντα της Sony έρχονται πάντα στα καταστήματα με αισθητήρες εικόνας υψηλής ανάλυσης ή πλούσιο σε χαρακτηριστικά που δεν διαθέτουν άλλα προϊόντα. Οπότε ας δούμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες για την πιθανή ναυαρχίδα της Sony.

Η επερχόμενη φωτογραφική μηχανή Sony Α9 θα έχει μεγαλύτερο grip για καλύτερο κράτημα. Θα έχει σχεδιασμό παρόμοιο με μιας DSLR μηχανής και όσον αφορά το μέγεθος θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη από την τρέχουσα σειρά Α7. Το  νέο μοντέλο της σειράς mirrorless Alpha θα στοχεύει στην επαγγελματική δράση και σε φωτογράφους αθλητισμού. Θα είναι πιο άνετη στο κράτημα και τη χρήση. Φυσικά περιμένουμε να διαθέτει την τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας στο σώμα 5 αξόνων. Η Sony A7II ήταν η πρώτη full frame με IBIS mirrorless κάμερα του κόσμου. Έτσι, ακόμα ένα μεγαλύτερο high-end προϊόν θα την έχει σίγουρα. Το ψήφισμα του αισθητήρα είναι ακόμα ασαφής. Προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι θα έχει ανάλυση 72MP! Δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα. Θα είναι πάντως ικανή να συλλάβει απεριόριστες RAW φωτογραφίες σε συνεχή λειτουργία λήψης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σταματήσουμε για buffering. Θα έχει, επίσης, διπλές υποδοχές κάρτας. Και τα δύο slots θα υποστηρίζουν μόνο κάρτες XQD.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο προκύψει.