Η Stackmasters έγινε επίσημο μέλος του δικτύου συνεργατών Amazon Web Services

Stackmasters,Amazon Web Services

Η Stackmasters, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι πλέον μέλος του δικτύου συνεργατών Amazon Web Services (AWS).

Από σήμερα, η Stackmasters, η οποία είναι ένα Ελληνικό startup που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο εταιρειών της Starttech Ventures, είναι πιστοποιημένη ως AWS Consulting Partner. Η ταλαντούχα ομάδα πιστοποιημένων μηχανικών που διαθέτει μπορεί τώρα να βοηθήσει τις επιχειρήσεις-πελάτες να αξιοποιήσουν με τον βέλτιστο τρόπο υπηρεσίες της κορυφαίας πλατφόρμας cloud Amazon Web Services.

Η Stackmasters είναι σε καλύτερη θέση από ποτέ, για να βοηθήσει με την κατάλληλη σύνθεση εργαλείων και πόρων στο cloud κάθε επιχείρηση να καλύψει τις υπολογιστικές της απαιτήσεις. Η υπηρεσία διαχείρισης cloud που προσφέρει η εταιρεία, βοηθάει συνολικά από τον σχεδιασμό, την υλοποίηση ή ακόμα και την μεταφορά υπολογιστικών φορτίων στο cloud, προσαρμόζοντας κάταλληλα τους απαιτούμενους πόρους από το cloud στις ανάγκες σας.

“Η πιστοποίηση ως AWS Consulting Partner είναι ένα σημαντικό βήμα για εμάς στην Stackmasters και θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, με το Managed AWS”, δήλωσε ο Θανάσης Παραθυράς, CTO και συνιδρυτής της Stackmasters.

Επίσης, πρόσθεσε: “Το σχέδιό μας, είναι να εμβαθύνουμε την ενσωμάτωση των εσωτερικών εργαλείων μας με τις υπηρεσίες που παρέχει η AWS και να προσφέρουμε managed services πάνω σε αυτές, καθώς επίσης και να στηρίξουμε καλύτερα τη μετάβαση των πελατών μας σε περιβάλλοντα cloud.”

Η συνεργασία με την AWS, συνιστά ιδιαίτερη πρόκληση για την Stackmasters, ενώ παράλληλα είναι η καλύτερη αναγνώριση των προσφερόμενων υπηρεσιών Managed Cloud από την εταιρεία σε διεθνές επίπεδο.