Κυκλοφόρησε το κυρτό Samsung CFG70 quantum dot gaming monitor

Samsung CFG70 quantum dot curved gaming monitor

Η Samsung κυκλοφόρησε το κυρτό Samsung CFG70 quantum dot gaming monitor. Αποκαλύφθηκε πρώτη φορά στην IFA 2016 το Σεπτέμβριο και το μόνιτορ οθόνη έρχεται σε 24-ιντσών και 27-ιντσών μοντέλα.

Η Samsung ισχυρίζεται η οθόνη παρέχει ακριβή χρώματα σε ένα 125 τοις εκατό φάσμα sRGB με 3.000: 1 αναλογία αντίθεσης.

Η νέα κυρτή οθόνη CFG70 ενσωματώνει μία σειρά από φιλικές στον χρήστη λειτουργίες, που στόχο έχουν να δημιουργήσουν έναν premium gaming προορισμό για παραπάνω από μία αισθήσεις. Ο “Super Arena” σχεδιασμός του CFG70 συνδυάζει την 1800R κυρτότητα με LED φωτισμό που είναι διαδραστικός στον ήχο, επιτρέποντας στους παίκτες να απολαύσουν πλήρως τον ενθουσιασμό της νίκης. Επιπλέον, αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ανταπόκριση εικόνας ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου, καθιερώνοντας την ως την πρώτη κυρτή οθόνη, που προσφέρει τέτοια λειτουργικότητα. Ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης έως και 144 hertz διασφαλίζει περαιτέρω μία απρόσκοπτη και ομαλή παρουσίαση. Για επιπλέον ευκολία στη διαχείριση του παιχνιδιού, η οθόνη CFG70 περιλαμβάνει τη φιλική προς τον χρήστη επιφάνεια Gaming UX OSD της Samsung. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι gamers μπορούν να έχουν πρόσβαση στον έξυπνο πίνακα της επιφάνειας που βρίσκεται πάνω στην οθόνη, για βλέπουν όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, από τον χρόνο ανταπόκρισης έως τον ρυθμό ανανέωσης με μία μόνο ματιά. Επιπλέον μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού μέσω συντομεύσεων σημαντικών εντολών, που βρίσκονται στο μπροστινό και στο πίσω μέρος της οθόνης.

Το Samsung CFG70 quantum dot curved gaming monitor κυκλοφόρησε σε παγκόσμια κλίμακα. Η τιμή και η διαθεσιμότητα δεν ανακοινώθηκαν.

https://www.youtube.com/watch?v=qGMJd2eVlfg