Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τη Samsung στο INNOVATHENS

σεμινάρια INNOVATHENS

Αθήνα – 20 Ιανουαρίου 2016 – Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους για τα σεμινάρια “Samsung Service Lab” και “Make Yourself Heard” που θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 26 Ιανουαρίου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS.

Το Samsung Service Lab είναι ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών (ώρες: 09:00 – 13:00) που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Ιανουαρίου. Το σεμινάριο προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones και απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών και των τηλεπικοινωνιών. Στόχος του είναι να εισάγει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις after sales διαδικασίες της πελατειακής υποστήριξης και πιο συγκεκριμένα να προσφέρει σημαντικά εφόδια σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, τη διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και τη διαχείριση πελατών.

Παράλληλα, το σεμινάριο Make Yourself Heard, που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills” και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council, έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών (ώρες: 16:00 – 18:00) και θα διεξαχθεί στις 25 Ιανουαρίου. Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρέχει δεξιότητες επικοινωνίας στους συμμετέχοντες, προκειμένου να είναι σε θέση να παρουσιάσουν με επιτυχία τόσο τον ίδιο τους τον εαυτό, όσο και τα επιχειρηματικά τους σχέδια και τις ιδέες τους στην αγγλική γλώσσα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd είναι πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως στα προϊόντα τεχνολογίας και στοχεύει στην προσφορά νέων δυνατοτήτων στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω συνεχών καινοτομιών και εφευρέσεων, μεταμορφώνουμε τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, tablets, computers, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, LTE συστημάτων, ιατρικών συσκευών, ημιαγωγών και LED τεχνολογιών. Απασχολούμε 286.000 άτομα σε 80 χώρες με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 216,7 δισ. δολάρια ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες: www.samsung.com/gr

Σχετικά με το με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS

Ο Κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας – INNOVATHENS – είναι μία υποδομή στήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας σε έναν νεανικό χώρο έμπνευσης, στο πιο αναγνωρίσιμο τοπόσημο της Αθήνας με περισσότερες από 900.000 επισκέπτες το χρόνο, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Σκοπός του INNOVATHENS είναι να υποστηρίξει τη δημιουργία ενός δικτύου όπου δημιουργικοί άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες, καταξιωμένοι επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, μέντορες, ερευνητές ανταλλάσουν γνώση, ερεθίσματα, τεχνογνωσία, εμπειρία και καλές πρακτικές μέσα από επαγγελματικές συναντήσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια, ημέρες καριέρας και επιχειρηματικότητας, διαγωνισμούς και φεστιβάλ καινοτομίας. www.innovathens.gr

Το INNOVATHENS έχει ενταχθεί στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ATTIKH 2007-2013», στον Άξονα Προτεραιότητας (2): «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ» του Π.Ε.Π. «Αττικής 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α. (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Σχετικά με το British Council

Το British Council λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1939, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, και τα γραφεία μας βρίσκονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με πολλούς οργανισμούς της Ελλάδας και τηρούμε απόλυτα την αρχή των ίσων ευκαιριών και του σεβασμού της διαφορετικότητας σε όλες τις πτυχές του έργου μας. Με τους εκπαιδευτικούς εταίρους μας στη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο, είμαστε αφοσιωμένοι στην ενίσχυση της γνώσης, των δεξιοτήτων και της διαπολιτισμικής κατανόησης των νέων στα σχολεία, τα κολέγια και τα πανεπιστήμια. Επικεντρωνόμαστε στη θέσπιση υψηλότερων προτύπων σε ένα ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένο εκπαιδευτικό πλαίσιο μέσω της υποστήριξης της κινητικότητας και της ανταλλαγής φοιτητών, καθηγητών και μαθητών καθώς και επαγγελματιών που εξειδικεύονται στον τομέα της εκπαίδευσης και υπεύθυνων χάραξης πολιτικής. Για περισσότερες πληροφορίες: www.britishcouncil.gr

Πρόσβαση:  Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»,
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»

Πηγή