Νέος εκτυπωτής WF-C869RDTWF της Epson για εξοικονόμηση ενέργειας

Epson WF-R8590DTWF

Με τον νέο WorkForce Pro WF-C869RDTWF της Epson, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 95% στην κατανάλωση ενέργειας, 99% στα απορρίμματα, και να μειώσουν το χρόνο εκτός λειτουργίας, εκτυπώνοντας έως και 84.000 σελίδες – χωρίς αλλαγή αναλώσιμων. Οι επιχειρήσεις που δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους και δεν θέλουν να τον σπαταλούν στη διαχείριση των αναλωσίμων και σε παύσεις στη διαδικασία εκτύπωσης μπορούν να μειώσουν το χρόνο εκτός λειτουργίας λόγω παρέμβασης του χρήστη έως και 94 τοις εκατό με τον WF-C869RDTWF. Και όλα αυτά χάρη στο σύστημα εξαιρετικά υψηλής απόδοσης Replaceable Ink Pack System (RIPS) της Epson, με το οποίο ελαχιστοποιούνται οι ανάγκες για μελάνια αναπλήρωσης.

Αυτός ο έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής μεγέθους A3 έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις επιχειρήσεις να αυξάνουν την παραγωγικότητά τους. Είναι γρήγορος, με FPOT (χρόνος εξόδου πρώτης σελίδας) τρεις φορές ταχύτερο σε σχέση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα, καθώς δεν χρειάζεται προθέρμανση. Η οθόνη αφής, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις οθόνες των smartphone, και η διασύνδεση χρήστη είναι διαισθητικές, έτσι ώστε να λειτουργούν από την αρχή. Επίσης, καθώς προορίζεται για χρήση από ομάδες εργασίας, μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της απόστασης που διανύουν οι χρήστες για την συλλογή των εργασιών εκτύπωσης.

Αυτό το σύστημα προσφέρει εντυπωσιακά περιβαλλοντικά οφέλη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εκπληρώσουν τους στόχους τους στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR). Σε σχέση με ανταγωνιστικούς έγχρωμους εκτυπωτές laser, αυτός ο εκτυπωτής inkjet MFP καταναλώνει έως και 95 τοις εκατό λιγότερη ενέργεια χάρη στην τεχνολογία του χωρίς θερμότητα. Μπορεί να προσφέρει αυτές τις εντυπωσιακές μειώσεις καθώς χρησιμοποιεί κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore, την πιο προηγμένη κεφαλή εκτύπωσης της Epson, η οποία είναι σχεδιασμένη για επιχειρήσεις. Αυτή η κεφαλή εκτύπωσης δεν προσφέρει μόνο εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι γνωστή για την ταχύτητα, την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά της, χάρη στις οποίες παρέχει την ποιότητα που χρειάζονται οι επιχειρήσεις. Επιπλέον, υπερέχει συγκριτικά με τα αντιγραφικά και τους εκτυπωτές laser χάρη στη μείωση απορριμμάτων κατά 99 τοις εκατό, με σημαντική μείωση των συσκευασιών και των υπηρεσιών logistics. Προσφέρει, επίσης, τη δυνατότητα εκτύπωσης σε πλήθος μέσων, όπως σε ανακυκλωμένο χαρτί, γυαλιστερά μέσα, φακέλους και ετικέτες.

Ο WF-C869RDTWF είναι σχεδιασμένος για επιχειρήσεις και προσφέρει λογισμικό και εργαλεία τα οποία ικανοποιούν τις ανάγκες διαφορετικών χρηστών, από διευθύνοντες συμβούλους και διαχειριστές έως τμήματα πληροφορικής. Η προστασία των δεδομένων είναι όλο και συχνότερο πρόβλημα για πολλές επιχειρήσεις, και για αυτό, η λειτουργία Email Print for Enterprise μπορεί να προσφέρει μια λύση με πληθώρα επιλογών ασφαλούς εκτύπωσης. Τα τμήματα πληροφορικής θα καλωσορίσουν το Epson Device Admin, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαμόρφωσης και διαχείρισης συσκευών, βοηθώντας στην αποδοτικότερη χρήση του χρόνου τους. Το Document Capture Pro είναι ακόμα μια εξαιρετική επιλογή λογισμικού, η οποία προσφέρει στους χρήστες μεγάλο εύρος αποδοτικών εργαλείων σάρωσης, Επίσης, τα NFC και WiFi-Direct υποστηρίζουν την εκτύπωση από κινητές συσκευές, δίνοντας στους χρήστες ευελιξία για να εκτυπώνουν μακριά από το γραφείο τους. Το Epson Open Platform και η συνεργασία μας με ISV (ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού) προσθέτουν επιπλέον λύσεις, όπως το λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων PaperCut.

Ο κος Robert Robinson, Product Manager, Epson Europe, δήλωσε: «Στην Epson, λαμβάνουμε υπόψη μας το μεγάλο εύρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, είτε αυτά αφορούν στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους, είτε στην εκπλήρωση των περιβαλλοντικών τους στόχων ή απλώς στις προσπάθειές τους για αποτελεσματική διοίκηση. Σχεδιάσαμε τον WF-C869RDTWF για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να απαντήσουν άμεσα σε αυτές τις προκλήσεις, εξοικονομώντας έως και 95% ενέργεια, 99% απορρίμματα, και ελαχιστοποιώντας το χρόνο εκτός λειτουργίας – με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 84.000 σελίδων χωρίς αλλαγή αναλώσιμων».

Ο WF-C869RDTWF θα διατίθεται από τον Μάρτιο του 2017.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα μελανιού για έως και 86.000 ασπρόμαυρες και 84.000 έγχρωμες σελίδες
  • Εκτύπωση με ταχύτητες έως 35 σελ./λεπτό για ασπρόμαυρες και έγχρωμες εκτυπώσεις (24 σελ./λεπτό κατά ISO)
  • Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης
  • Μέγιστη χωρητικότητα χαρτιού 1.835 φύλλα (σελίδες)
  • Epson Connect (εφαρμογές εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών)
  • Gigabit Ethernet / Wi-Fi Direct / NFC
  • Σάρωση σε e-mail, FTP, και φακέλους δικτύου χωρίς υπολογιστή