Νέο βίντεο του iPhone 8 δείχνει all-glass σχεδιασμό

iphone-8-dummy

Έχουμε ήδη δει μερικές αναφορές και διαρροές για τα επερχόμενα iPhone 8 smartphones. Τώρα ένα νέο iPhone 8 εικονικό hands-on βίντεο έχει κυκλοφορήσει από τους OnLeaks και Tiger Mobiles που δείχνει τον ενδεχόμενο σχεδιασμό του τηλεφώνου από όλες τις γωνίες.

Το βίντεο βασίζεται σε 3D CAD που προέρχεται απευθείας από το εργοστάσιο που είναι επιφορτισμένο με την κατασκευή του νέου iPhone. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, το iPhone 8 αγκαλιάζει απο άκρη σε άκρη ολόκληρη σχεδόν την οθόνη. Μπροστά στην κορυφή, το τηλέφωνο διαθέτει τη μπροστινή κάμερα, το ακουστικό και άλλους αισθητήρες. Προχωρώντας προς τα πίσω, βρίσκουμε γυαλί με διπλή ρύθμιση πίσω κάμερας μαζί με φλας LED. Στην δεξιά πλευρά υπάρχει το κουμπί τροφοδοσίας και η υποδοχή της nano-SIM, ενώ τα κουμπιά έντασης ήχου εμφανίζονται στα αριστερά. Το πλαίσιο ανοξείδωτου χάλυβα είναι τοποθετημένο μεταξύ δύο γυάλινων πλακών.

Τα νέα iPhones αναμένεται να διαθέτουν σαρωτή ίριδας, ασύρματη φόρτιση και άλλες σημαντικές αλλαγές αφού πιθανόν να είναι το επετειακό τηλέφωνο των 10 χρόνων κυκλοφορίας απο την Apple. Το φετινό iPhone 8 αναμένεται να συσκευάσει edge-to-edge OLED οθόνες αντί για οθόνη LCD.