Οι συνιδρυτές του Vine κυκλοφόρησαν την ‘Hype – Interactive Live Video’ streaming εφαρμογή για iOS

Hype

Την περασμένη εβδομάδα, το Twitter σε μια αιφνιδιαστική κίνηση ανακοίνωσε ότι τερματίζει την εφαρμογή ανταλλαγής σύντομου βίντεο για κινητά ”Vine”. Τώρα, οι συνιδρυτές της εφαρμογής Vine, Colin Kroll και Rus Yusupov έχουν ανακοινώσει μια νέα υπηρεσία βίντεο live streaming που ονομάζεται Hype.

Η live streaming υπηρεσία βίντεο δεν είναι κάτι νέο. Πολλοί μεγάλοι κύριοι παράγοντες όπως τα Faceboook, Twitter, και Periscope κυριαρχούν αυτό το διάστημα, αλλά η Hype ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ακόμα μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την εφαρμογή από τους άλλους. Στο broadcaster της εφαρμογής Hype, παίρνετε τον έλεγχο στα χέρια σας όπως η αλλαγή του μεγέθους και της διάταξης της ροής βίντεο. Παράλληλα με την εκπομπή, έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε κείμενο, θέμα υποβάθρου, emojis, καθώς και να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και εικόνες GIF από τη κάμερα σας απευθείας στο stream. Επιπλέον, οι χρήστες θα είναι επίσης σε θέση να παίξουν μουσική από το iTunes.

Η ‘Hype – Interactive Live Video’ εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη για το iOS, ενώ η Android εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη αργότερα, δήλωσε η εταιρεία.

Key Highlights

  • HYPE. Broadcast live interactive video to the world. Going live will instantly notify your followers, who can comment, and interact with your broadcast.
  • There are unlimited ways to get creative. Add photos, videos, music, gifs, and more into your live broadcast.

Other features:

  • Replay – when your broadcast is over, you can make it available for people to watch later.
  • Twitter – You can choose to share your Hype broadcasts on Twitter.
  • Sparkles – Sparkles are a fun, easy way to let the broadcaster know what you are liking.
  • Featured comments – Share a comment from a viewer in a big way during your live broadcast.
  • Themed backgrounds – Customize the background of your broadcast with beautiful videos.
  • Slideshows – Select a few videos and pictures from your camera roll and present them as a slideshow in your broadcast.