Πρώτη εικόνα του φακού Olympus 17mm f/1.2 PRO εμφανίστηκε online

Olympus 17mm f/1.2 PRO

Η πρώτη εικόνα του φακού Olympus 17mm f/1.2 PRO έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο από μια αξιόπιστη πηγή και ο prime φακός αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί επίσημα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτός είναι ο πρώτος από τους νέους φακούς Olympus PRO που αναμένονται το φθινόπωρο. Ο φακός Olympus 17mm με γρήγορο άνοιγμα θα ενταχθεί στη σειρά PRO ως σφραγισμένος έναντι των καιρικών συνθηκών για τις κάμερες Micro Four Thirds. Τα 17mm είναι ένα πολύ δημοφιλές εστιακό μήκος στον κόσμο MFT. Το οπτικό σύστημα συλλέγει περισσότερο φως και επιτρέπει μικρό βάθος πεδίου.

Όπως βλέπουμε στην πρώτη εικόνα του φακού, o Olympus 17mm f/1.2 PRO, είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από τον τρέχον με διάφραγμα f/1.8. Το βάρος και οι διαστάσεις θα ποικίλλουν λόγω των πλεονεκτημάτων του επαγγελματικού φακού. Ελπίζουμε ότι αυτός ο φακός θα είναι ανάλογης ποιότητας με το μοντέλο F1.2 PRO 25mm. Όσο για την τιμή, ο φακός θα κοστίζει σίγουρα πάνω από 1.000 δολάρια στην Αμερική. Η ανακοίνωση του φακού Olympus 17mm f/1.2 PRO φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο μαζί με την κάμερα E-M10III.