Πρώτο press render του OnePlus 5T

OnePlus-5T-leak

Renders Οτου OnePlus 5T εμφανίστηκαν στην Κίνα νωρίτερα αυτό το μήνα. Τώρα η πρώτη καθαρή εικόνα έχει εμφανιστεί, χάρη στον @evleaks aka Evan Blass. Η εικόνα αποκαλύπτει μόνο το πάνω μέρος του τηλεφώνου σε μια γωνία που δείχνει ελάχιστα bezels στην κορυφή μαζί με έναν μεγάλο αισθητήρα κάμερας, μια υποδοχή SIM και ένα κουμπί τροφοδοσίας στη δεξιά πλευρά. Εμφανίζει επίσης την πλήρη οθόνη και το μεταλλικό πλαίσιο.

Το τηλέφωνο θα υιοθετήσει πιθανώς το σχεδιασμό των OPPO R11s που θα εισαχθούν στην Κίνα αργότερα αυτή την εβδομάδα. Το τηλέφωνο φημολογείται ότι διαθέτει Optic AMOLED Οθόνη 18:9 Full HD+ (2160 x 1080 pixels), εμπρόσθια κάμερα στα 20 megapixel, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει μετακινηθεί στο πίσω μέρος. Αναμένεται επίσης να έρθει με βελτιωμένες διπλές πίσω κάμερες 16 megapixel + 20 megapixel και μεγαλύτερη μπαταρία.

Ο @evleaks πρόσφατα είπε ότι το τηλέφωνο θα εισαχθεί κάποια στιγμή το Νοέμβριο, μετά τις 20 Νοεμβρίου. Θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο τις προσεχείς εβδομάδες.