Σημαντική αναβάθμιση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Cyta την 1η Νοεμβρίου 2016

Cyta logo

Εργασίες με στόχο τη σημαντική αναβάθμιση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016 η Cyta, στο πλαίσιο της σταθερής πολιτικής της για συνεχή βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης και παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες της.  

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση, πέραν από τη βελτίωση της ποιότητας των υφιστάμενων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της Cyta, θα καταστήσει δυνατή και την εισαγωγή νέων υπηρεσιών.

Η διαδικασία αναβάθμισης θα διαρκέσει για δύο ώρες, από απόψε τα μεσάνυχτα της 31ης Οκτωβρίου μέχρι τις 2 το πρωί της 1ης Νοεμβρίου. Γι’ αυτό και η Cyta ενημερώνει τους πελάτες της ότι θα υπάρξουν δύο διακοπές των 15 λεπτών, στην υπηρεσία Mobile Internet στην Κύπρο, στην αρχή και στο τέλος της όλης διαδικασίας. Στη διάρκεια αυτών των δύο 15λεπτων διακοπών, η πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω της κινητής τηλεφωνίας δεν θα είναι δυνατή. Θα επηρεαστεί επίσης, η υπηρεσία Περιαγωγής Δεδομένων (Mobile Internet Roaming), καθόλη τη διάρκεια των εργασιών, δηλαδή μεταξύ των ωρών 00:00 και 02:00 (τοπική ώρα Κύπρου). Σ’ αυτή την περίοδο των δύο ωρών, οι πελάτες που θα βρίσκονται στο εξωτερικό δεν θα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω της κινητής τηλεφωνίας.

Η Cyta ευχαριστεί τους πελάτες της για την κατανόηση που επιδεικνύουν για τα απαραίτητα αυτά έργα αναβάθμισης, τα οποία καταβλήθηκε προσπάθεια όπως διεξαχθούν σε ώρες περιορισμένης χρήσης.