Τα μοντέλα Amazon Fire TV 2017 λέγεται ότι θα προσφέρουν υποστήριξη βίντεο 4K HDR

amazon-fire-tv

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Amazon εργάζεται σε δύο νέα μοντέλα Fire TV που θα συνοδεύονται από υποστήριξη για 4K HDR video στα 60fps, σύμφωνα με έκθεση της AFTV News. Ο ιστότοπος έχει επίσης μοιραστεί εικόνες και των δύο μοντέλων Fire TV.

Η νέα έκδοση της Fire TV που μοιάζει με ένα μικρό κύβο, θα έχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του έξυπνου ηχείου Amazon Echo. Θα διαθέτει φωνητικέ εντολές, φωτισμό δραστηριότητας, μικρόφωνα μακρινών πεδίων και ηχείο. Μπορείτε να μιλήσετε στην Alexa και να δώσετε εντολές. Όπως και με άλλες Fire TV, η συσκευή 2017 θα σας επιτρέψει να προβάλλετε βίντεο από το Amazon και το Netflix. Το δεύτερο μοντέλο της θα είναι ένα mid ranger και μοιάζει με ένα Chromecast ultra. Θα υποστηρίξει επίσης βίντεο 4K HDR.

Ο ιστότοπος αναφέρει ότι το mid-range μοντέλο θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή αυτό το μήνα και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Αναμένεται να κοστίζει μεταξύ $ 60- $ 80. Το high-end μοντέλο Fire TV λέγεται ότι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος, αλλά μπορεί και να καθυστερήσει μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.