Τα μοντέλα iPad Pro 2018 ενδέχεται να διαθέτουν κάμερα TrueDepth για το Face ID

Apple-iPad-Pro-10.5

Σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Ming-Chi Kuo, τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro που θα κυκλοφορήσουν το 2018 αναμένεται να διαθέτουν κάμερα TrueDepth και την τεχνολογία Face ID όπως το iPhone X.

Είπε επίσης ότι η κάμερα TrueDepth θα περιοριστεί στη σειρά iPad Pro, καθώς είναι η κύρια σειρά flagship tablet και προβλέπει ότι το μοντέλο iPhone 2018 θα διαθέτει επίσης τη νέα τεχνολογία κάμερας TrueDepth, η οποία θα δώσει μεγάλη ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη του οικοσυστήματος Το iPhone X πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου, αν και δεν είναι σαφές πότε τα νέα μοντέλα iPad Pro θα ανακοινωθούν επίσημα, αλλά αναμένουμε ότι η Apple θα τα εισαγάγει στα τέλη του 2ου τριμήνου του 2018.

Ο Ming-Chi Kuo είπε,

Προβλέπουμε ότι οι συσκευές iOS θα είναι εξοπλισμένες με TrueDepth Camera το 2018 που θα περιλαμβάνει το iPhone X και τα νέα μοντέλα iPhone και iPad. Εξαιτίας αυτού, πιστεύουμε ότι περισσότεροι προγραμματιστές θα δώσουν προσοχή στις εφαρμογές TrueDepth Camera / αναγνώρισης προσώπου. Αναμένουμε ότι η σημαντική προώθηση από την Apple (US) των εφαρμογών που σχετίζονται με την αναγνώριση του προσώπου θα ενθαρρύνει το στρατόπεδο Android να αφιερώσει επίσης περισσότερους πόρους στην ανάπτυξη hardware και εφαρμογές αναγνώρισης προσώπου.