Τα Gionee Α1 και Α1 Plus με διπλές κάμερες θα ανακοινωθούν στις 27 Φεβρουαρίου στο MWC 2017

Gionee A1 and A1 Plus event

Η Gionee μόλις έστειλε προσκλήσεις για την ανακοίνωση των Α1 και Α1 Plus smartphones στη νέα ”Α” σειρά προϊόντων στο Mobile World Congress (MWC) 2017 στη Βαρκελώνη στις 27 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι τα νέα Gionee θα έχουν μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής, θα συσκευάσουν μια εντυπωσιακή κάμερα selfie καθώς και διπλές πίσω κάμερες για βελτιωμένη ποιότητα φωτογραφιών.

Στη παγκόσμια εναρκτήρια εκδήλωση, ο William Lu Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της Gionee θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα νέα smartphones. Σύμφωνα με το teaser τα Gionee Α1 και Α1 Plusαναμένεται να έρθουν σε δύο διαφορετικά μεγέθη και θα διαθέτουν λεπτή σχεδίαση. Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το Gionee Α1 αναμένεται να συσκευάσει μια φωτογραφική μηχανή 16-megapixel στο μπροστινό μέρος, μια οθόνη 1080p 5,5 ιντσών, Android 7.0, 4GB RAM, 64GB εσωτερική μνήμη και μπαταρία 4000mAh .

Η εκδήλωση ξεκινάει στις έντεκα CET (15:30 IST) στις 27 Φεβρουαρίου. Η Gionee θα παρουσιάσει επίσης αυτά τα smartphones από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου. Θα σας φέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα smartphones στην επίσημη ανακοίνωση τους.