Τα Instant Games του Facebook Messenger λαμβάνουν live streaming και video chat υποστήριξη

instant-games

Τα παιχνίδια του Facebook Messenger ολοκληρώνουν ένα χρόνο και για να το γιορτάσει, η εταιρεία παρουσιάζει νέα παιχνίδια και νέα χαρακτηριστικά. Η πλατφόρμα διαθέτει σήμερα πάνω από 70 παιχνίδια από περισσότερους από 100 προγραμματιστές που είναι διαθέσιμα παγκοσμίως.

Τα παιχνίδια του Facebook Messenger έχουν πλέον υποστήριξη για live streaming και video chat με τους φίλους σας. Για να ξεκινήσετε τη ζωντανή ροή, θα χρειαστεί να αγγίξετε το νέο εικονίδιο της κάμερας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης παιχνιδιών που σας επιτρέπει να κάνετε stream στο Facebook Live. Η λειτουργία ζωντανής ροής σας επιτρέπει να επιλέξετε το κοινό στο οποίο θέλετε να εκπέμψετε και να προσθέσετε μια σύντομη περιγραφή για να αναφέρετε κάτι σχετικά με το βίντεο σας. Μόλις τερματίσετε την εκπομπή, το βίντεο θα αναρτηθεί στη σελίδα ή στο προφίλ σας για όσους μπορεί να το έχουν χάσει. Η λειτουργία ζωντανής ροής είναι διαθέσιμη από το σήμερα.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα προσθήκη στα παιχνίδια του Messenger είναι η δυνατότητα να παίζετε παιχνίδια ενώ παρακολουθείτε βίντεο με τους φίλους σας. Αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του επόμενου έτους και το Words With Friends από το Zynga θα είναι το πρώτο παιχνίδι. Εκτός από αυτά, το Facebook έχει επίσης ανακοινώσει νέο παιχνίδι Angry Birds που κατασκευάστηκε για το Messenger και θα ξεκινήσει παγκοσμίως στις αρχές του 2018. Μαζί με το Angry Bird, το Tetris Messenger θα συμμετάσχει επίσης στη λίστα που έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με φίλους στις συνομιλίες ομάδας του Messenger. Και τα δύο αυτά παιχνίδια είναι κατασκευασμένα από την CoolGames.

Άλλα παιχνίδια όπως το Sonic Jump απο τη SEGA, Disney Tsum Tsum, Puzzle & Dragons θα είναι επίσης διαθέσιμα τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες.