Τα Vivo Χ9 και X9 Plus θα έρθουν με 20 MP και 8MP διπλές κάμερες στο μπροστινό μέρος

Vivo X9 and X9 plus teaser

H Vivo ανακοίνωσε τα X7 και X7 Plus smartphones με 16-megapixel κάμερα στο μπροστινό μέρος με f / 2.0 διάφραγμα μαζί με soft φλας LED πίσω τον Ιούλιο. Τώρα η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει τους διαδόχους, Χ9 και Χ9 Plus αργότερα αυτό το μήνα. Η Vivo έχει επιβεβαιώσει ότι αυτά τα τηλέφωνα θα διαθέτουν 20-megapixel και 8-megapixel, διπλές κάμερες στο μπροστινό μέρος.

Αναμένεται να έρθουν επίσης με soft φλας LED στο μπροστινό μέρος. Η Lenovo ήταν η πρώτη εταιρεία με διπλές εμπρόσθιες κάμερες στο S1 που έχει μια 8-megapixel πρωτοβάθμια μπροστινή κάμερα που καταγράφει εικόνες και μια 2-megapixel δευτερεύουσα μπροστινή κάμερα για να αναλύσει το βάθος των πληροφοριών πεδίου. Αργότερα η LG παρουσίασε το V10 με διπλές κάμερες στο μπροστινό μέρος των 5-megapixel που διαθέτουν δύο ξεχωριστές φακούς για να συλλάβουν selfie σε στάνταρ γωνία 80 μοιρών ή ευρεία γωνία των 120 μοιρών.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, τα Vivo Χ9 και Χ9 Plus smartphones αναμένεται να συσκευάσουν οθόνες 1080p των 5,5 ιντσών και 6-ιντσών, 4GB ή 6GB RAM και Snapdragon 653 SoC. Αυτά τα τηλέφωνα αναμένεται να ανακοινωθούν σε μια εκδήλωση στην Κίνα στις 17 Νοεμβρίου και θα ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.