Τα Vivo X9 και X9 Plus θα ανακοινωθούν στις 16 Νοεμβρίου

Vivo X9 and X9 Plus

Η Vivo είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι τα Χ9 και Χ9 Plus smartphones θα ανακοινωθούν στις 17 Νοέμβρη. Ωστόσο χθες, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα teaser που αποκαλύπτει την επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης των τηλεφώνων.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση λοιπόν, τα τηλέφωνα θα ανακοινωθούν στις 16 Νοεμβρίου. Η κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphone είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι και τα δύο αυτά smartphones θα διαθέτουν 20-megapixel και 8-megapixel, διπλές κάμερες στο μπροστινό μέρος. Αναμένεται επίσης να έρθει με soft φλας LED στο μπροστινό μέρος. Η Vivo έχει επίσης κυκλοφορήσει μερικά teasers που προσφέρουν μερικές ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τα τηλέφωνα, όπως ότι θα διαθέτουν έναν unibody μεταλλικό σχεδιασμό, στενές προσόψεις και γυαλί της Gorilla glass.

Βάση με προηγούμενες φήμες, τα Vivo Χ9 και Χ9 Plus smartphones αναμένεται να συσκευάσουν οθόνες 1080p 5,5 ιντσών και 6-ιντσών, 4GB ή 6GB RAM και Snapdragon 653 SoC. Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα τηλέφωνα στην εκδήλωση που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωσή τους.