Τα workstations Dell Precision κλείνουν 20 χρόνια

Dell Precision

Για να γιορτάσει την 20η επέτειο των Dell Precision workstations, η Dell ανακοινώνει προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των επιτραπέζιων συστημάτων Dell Precision workstation, μια ειδική επετειακή έκδοση του φορητού Dell Precision 5520 και την επίσημη διαθεσιμότητα του Dell Canvas, της νέας συσκευής για ψηφιακή δημιουργία.

Στη διάσκεψη SIGGRAPH 2017, πελάτες και συνεργάτες της Dell, είδαν για πρώτη φορά την επόμενη γενιά του χαρτοφυλακίου στα σταθερά workstations με τα Dell Precision 5820 Tower, Precision 7820 Tower, Precision 7920 Tower και Precision 7920 Rack, τα οποία είναι εντελώς επανασχεδιασμένα, εσωτερικά και εξωτερικά, με στόχο να προσφέρουν ισχύ σε περισσότερες δημιουργικές εφαρμογές.

Τα τρία νέα μοντέλα Dell Precision σε μορφή tower, συνδυάζουν ένα ολοκαίνουριο, καινοτομικό και ευέλικτο σασί, με ισχυρή απόδοση χάρη στους τελευταίους επεξεργαστές Intel® Xeon®, τις επόμενης γενιάς γραφικά RadeonPro και τις πιο αποδοτικές κάρτες NVIDIA Quadro για επαγγελματική χρήση. Τα συστήματα είναι πιστοποιημένα για επαγγελματικές εφαρμογές λογισμικού, και ρυθμισμένα για να ολοκληρώνουν ακόμη και τα πιο πολύπλοκα έργα, όπως την ανάπτυξη περιεχομένου για εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας. Η αποκλειστική τεχνολογία Dell Reliable Memory Technology (RMT) Pro εξασφαλίζει ότι οι αυξημένες απαιτήσεις μνήμης δε θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις δικές σας εφαρμογές, ενώ η αποκλειστική και κατοχυρωμένη τεχνολογία Dell Precision Optimizer (DPO) βελτιστοποιεί την απόδοση για την εκάστοτε διαμόρφωση hardware και software.

Οι πλήρως παραμετροποιήσιμες επιλογές διαμόρφωσης παρέχουν την απαιτούμενη ευελιξία για την κάλυψη κάθε εφαρμογής, όπως:

  • Οι επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Intel Xeon αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για την τεχνητή νοημοσύνη (AI), με ευέλικτες επιδόσεις σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες περιλαμβάνονται η μηχανική μάθηση (machine learning) και η βαθιά εκμάθηση (deep learning). Για πελάτες που ξεκινούν με τις εφαρμογές AI, τα νέα Dell Precision tower workstations επιτρέπουν τη χρήση βελτιστοποιημένου λογισμικού σε υφιστάμενη υποδομή Intel.
  • Η NVIDIA Quadro GP100 προσφέρει επίσης ισχύ στην ανάπτυξη και εγκατάσταση γνωσιακών εφαρμογών, όπως η μηχανική μάθηση και η βαθιά εκμάθηση. ‘Αλλες επιλογές γραφικών NVIDIA Pascal GPUs, περιλαμβάνουν μνήμη τύπου HBM2, και η τεχνολογία NVLink, έχουν ως αποτέλεσμα ανεπανάληπτα επίπεδα ισχύος, απόδοσης, και δυνατοτήτων για επαγγελματίες που σχεδιάζουν τα πλέον πολύπλοκα μοντέλα σε υπολογιστικό περιβάλλον σχεδίασης ( CAE ), με δυνατότητα εμπειρίας ρεαλιστικού περιβάλλοντος VR.
  • Τα γραφικά Radeon Pro SSG Graphics με γρήγορη μνήμη τύπου HBM2 και 2TB ενσωματωμένου SSD επιτρέπουν επεξεργασία πραγματικού χρόνου σε video ανάλυσης 8K, καθώς και αναπαραγωγή με υψηλή απόδοση υπολογιστικής ισχύος σε τεράστια σύνολα δεδομένων, και rendering μεγάλων έργων, καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Οι εφαρμογές Adobe Premiere Pro και Adobe After Effects διαθέτουν ήδη μια προέκδοση της πλήρους ενοποιημένης λύσης Radeon Pro SSG API, η οποία επιτρέπει στους επαγγελματίες δημιουργούς να ξεπεράσουν πολλά από τα όρια των δυνατοτήτων αναπαραγωγής και επεξεργασίας.

Το Dell Precision 7920 Rack είναι ιδανικό για ασφαλή εξ αποστάσεως εργασία και παρέχει την ίδια ισχύ και κλιμάκωση με το ισχυρότερο tower workstation, με μορφή 2U.

«Κάνοντας μια αναδρομή στα 20 χρόνια ιστορίας των Dell Precision workstations, αποκτά κανείς την αίσθηση του τρόπου που οι δυνατότητες των σταθμών εργασίας μας σε συνδυασμό με πιστοποιημένο και βελτιστοποιημένο λογισμικό και την δημιουργικότητα των υπέροχων πελατών μας, έχουν οδηγήσει σε εντυπωσιακά επιτεύγματα», αναφέρει ο Rahul Tikoo, vice president and general manager των Dell Precision workstations. «Αυτά τα επιτεύγματα είναι όντως εντυπωσιακά, αλλά η νέα σειρά των Dell Precision workstations δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να είναι έτοιμοι για την επόμενη μεγάλη τεχνολογική επανάσταση, η οποία αλλάζει τα δεδομένα στα επαγγελματικά πρότυπα και σε πολλούς κλάδους».

Στην SIGGRAPH 2017, η Dell ανακοίνωσε, επίσης, το πολυαναμενόμενο Dell Canvas, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 29 Αυγούστου. Το Dell Canvas είναι ένα νέο επαγγελματικό εργαλείο, το οποίο σχεδιάστηκε με στόχο να δώσει τη δυνατότητα περισσότερο φυσικής δημιουργικής εργασίας. Διαθέτει οθόνη αφής διαγωνίου 27 ιντσών και ανάλυσης QHD, η οποία είναι τοποθετημένη οριζόντια στο γραφείο και μπορεί να τροφοδοτηθεί από το παρόν οικοσύστημα PC και την τελευταία ενημέρωση Windows 10 Creators Update. Επιπλέον το σύστημα διαθέτει ψηφιακή γραφίδα, η οποία προσφέρει υψηλή απτική ακρίβεια, σε συνδυασμό με τη συσκευή totem, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης ποικίλων μενού και shortcuts. Το Dell Canvas υποστηρίζεται ήδη από τις πιο σημαντικές επαγγελματικές εφαρμογές του κλάδου.

Με την ευκαιρία της 20ης επετείου του Dell Precision, η Dell παρουσιάζει επίσης μια περιορισμένης κυκλοφορίας έκδοση του πολυβραβευμένου της mobile workstation, Dell Precision 5520. Το Dell Precision 5520 Anniversary Edition είναι το πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και πιο μικρό mobile workstation που διαθέτει η Dell για περιορισμένο χρονικό διάστημα με αποκλειστικό φινίρισμα μεταλλικού βουρτσισμένου, ανοδιωμένου αλουμινίου, σε έναν καινούριο χρωματισμό «Abyss» και επεξεργασία που το καθιστά ανθεκτικό στα αποτυπώματα.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, τα Dell Precision παρέχουν τις βάσεις για την υλοποίηση απίθανων δημιουργικών ιδεών, χάρη στα υψηλής απόδοσης, προσαρμοζόμενα χαρακτηριστικά τους, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις απαιτήσεις των σύγχρονων επαγγελματιών δημιουργών. Από την έναρξη της κυκλοφορίας τους το 1997, με το μοντέλο Dell Precision 400 workstation, τα Dell Precision workstations σχεδιάζονται με στόχο την κάλυψη των αναγκών των τεχνικών και δημιουργικών επαγγελματιών, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να μετασχηματίζουν και να ανατρέπουν τα δεδομένα στους κλάδους τους.