Το αναδιπλούμενο ZTE Axon M dual-screen smartphone εμφανίστηκε σε εικόνα

ZTE-Axon-M-leak

Η καινοτομία στον τομέα των smartphones δεν ξεκουράζεται ποτέ. Μια τέτοια καινοτόμος σκέψη είναι η ιδέα να έχουμε ένα αναδιπλούμενο smartphone που ακούμε εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Αν και έπρεπε να περιμένουμε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πράγματα τελικά διαμορφώνονται. Σύμφωνα με πηγές του Android Authority, η ZTE θα μπορούσε να είναι η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο smartphone.

Το νέο Axon Multy με την κωδική ονομασία Axon M θα μπορούσε να είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει μια διπλή οθόνη Full HD, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια τεράστια 6,8-ίντσες (1920 x 2160 pixels) οθόνη. Προηγούμενες φήμες από τον @evleaks δείχνουν επεξεργαστή Snapdragon 820, 4GB RAM, 32GB αποθήκευσης, 20MP κάμερα και 3,120mAh μπαταρία.

Όταν διπλώνεται, το Axon M φαίνεται σχετικά κομψό και θα λειτουργεί ως κανονικό smartphone. Ανοίγει το δρόμο για μια νέα εποχή όπου οι υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές δεν θα είναι η μόνη πρωταρχική σύνδεση στο διαδίκτυο και θα δώσει τη δυνατότητα στα smartphones να γίνουν μια πραγματική αντικατάσταση συσκευών με μεγάλες οθόνες. Οι δυνατότητες πολλαπλών εντολών ενός smartphone μπορούν να ορίσουν ένα νέο πρότυπο και το νέο Axon M θα μπορούσε να φέρει μια νέα εμπειρία στον χρήστη. Οι πηγές υποστηρίζουν επίσης ότι οι διπλές οθόνες μπορούν εύκολα να φιλοξενήσουν και να προβάλλουν δύο εφαρμογές ταυτόχρονα προσφέροντας έτσι μια πραγματική εμπειρία PC σε ένα smartphone που δεν είναι δυνατή αυτή τη στιγμή