Το Atlantica Aegean Blue Rhodes επέλεξε τα προηγμένα συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού της LG Electronics

LG Business Solutions logo

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της LG Electronics (LG), επέλεξε το ξενοδοχείο 5 αστέρων Atlantica – Aegean Blue στη Ρόδο για να καλύψει τις ανάγκες σε ψύξη και θέρμανση και να προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για διακοπές.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την υψηλή αξιοπιστία των LG συστημάτων επαγγελματικού εξοπλισμού, καθώς και οι προηγμένες pre και after-sales υπηρεσίες του τμήματος Business Solutions έπαιξαν καίριο ρόλο στην επιλογή της συγκεκριμένης λύσης από το Atlantica – Aegean Blue Rhodes με σκοπό τη δημιουργία του ιδανικού κλίματος για μία άνετη και ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο.

Στο πλαίσιο αυτό, η LG σε συνεργασία με τον επίσημο συνεργάτη της στη Ρόδο, την εταιρεία «Yδρομετάλ», ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση XXX συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού VRF LG Multi V S, την εγκατάσταση 252 εσωτερικών μονάδων κλιματισμού τύπου αεραγωγών χαμηλής στατικής πίεσης, ενός κεντρικού χειριστηρίου με οθόνη αφής AC SMART, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου έως 128 εσωτερικών μονάδων και ενός κεντρικού χειριστηρίου ACP Bacnet, το οποίο προσφέρει έλεγχο έως 256 εσωτερικών μονάδων. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG, προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «H ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας μας με το ξενοδοχείο Atlantica – Aegean Blue Rodos. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γιατί η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών κλιματισμού του ξενοδοχείου αποδεικνύει πως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών του εξειδικευμένου τμήματος Business Solutions, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και τα προηγμένα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τα LG συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού αποτελούν αξιόπιστη επιλογή στον τουριστικό κλάδο.»

Ο κ.  Καραβίας Δημήτριος, Chief Engineer – Atlantica Hotels & Resorts  δήλωσε σχετικά: «Η απόφασή μας να προχωρήσουμε με την προμήθεια και εγκατάσταση του σχετικού εξοπλισμού στο ξενοδοχείο μας από την LG Electronics αποδεικνύεται η βέλτιστη. Πλέον η μονάδα μας είναι εξοπλισμένη με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, τα οποία συμβάλουν σημαντικά στην βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.»

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.