Το CENTRiC’s Youth Centric Portfolio επιτυγχάνει ισορροπία μεταξύ ισχύος και απόδοσης

Centric

Ένας νέος υποψήφιος στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό mobile χώρο, η CENTRiC έχει δρομολογήσει ένα πραγματικό οπλοστάσιο συσκευών που εξυπηρετούν τα δημοφιλή smartphones. Στοχεύοντας στη νεολαία, οι συσκευές στοχεύουν στην επίτευξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ απόδοσης και στυλ διατηρώντας ένα προσιτό σημείο τιμών. Με τέσσερις συσκευές στο χαρτοφυλάκιο κυκλοφορίας, ο στόχος εδώ ήταν να έχουμε κάτι για όλους. Ας περάσουμε από κάποιες από τις προσφερόμενες συσκευές και να δούμε τι φέρνουν στο τραπέζι.

Ξεκινώντας από το CENTRiC G1, το τηλέφωνο φέρνει το στυλ που προορίζεται να ενισχύσει την καθημερινή χρήση. Το φινίρισμα ψαμμίτη στο πίσω μέρος βελτιώνει τη λαβή και διασφαλίζει ότι το τηλέφωνο δεν γλιστρά από τα χέρια σας. Φυσικά, το υλικό είναι εξίσου καλό με το σχεδιασμό με το τηλέφωνο να συσκευάζει έναν επεξεργαστή MT6735 στα 1.3Ghz που συνδυάζεται με 3GB RAM. Αυτό προσφέρει μια καλή ισορροπία μεταξύ απόδοσης και βελτιωμένης διάρκειας ζωής της μπαταρίας για καθημερινή χρήση. Από την άποψη της αποθήκευσης, υπάρχουν 16GB που μπορούν φυσικά να επεκταθούν μέσω της υποδοχής κάρτας microSD. Το CENTRiC G1 συσκευάζει μια οθόνη HD IPS 5,5 ιντσών που φαίνεται φωτεινή και ζωντανή και εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σας φαίνεται εξαιρετικό, ανεξάρτητα από το που το βλέπετε.

Το επόμενο είναι το L1. Μια μικρότερη και ίσως πιο εργονομική συσκευή για τους ανθρώπους που προτιμούν τη φορητότητα μέσω της απλής οθόνης. Το CENTRiC L1 συσκευάζει έναν επεξεργαστή MT6735P στο 1,0 Ghz που συνδυάζεται με 2GB RAM που του δίνει αρκετή ισχύ για να τρέξει εύκολα οποιαδήποτε εφαρμογή. Η οθόνη 5 ιντσών έχει ανάλυση 1280 x 720 pixel και ένα πάνελ IPS που εξασφαλίζει ότι έχετε μεγάλη αναπαραγωγή χρώματος. Όπως και οι περισσότερες συσκευές από τη CENTRiC, έχετε διπλές υποδοχές κάρτας SIM καθώς και ειδική υποδοχή κάρτας μνήμης. Το τηλέφωνο υποστηρίζει 4G και VoLTE.

Τέλος, έχουμε τα P1 και P1 Plus, δύο τηλέφωνα που απευθύνονται αποκλειστικά σε όσους χρειάζονται την απόλυτη καλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με μπαταρίες στα 3950 mAh έχετε 17 ώρες συνεχούς ομιλίας. Τα P1 & P1 Plus συσκευάζουν οθόνη 5 ιντσών 720p με γυαλί Dragontrail για πρόσθετη προστασία. Οι διαφορές μεταξύ των δύο είναι σχετικά ελάχιστες. Ενώ ο επεξεργαστής παραμένει ο ίδιος με το chipset MT6737 στα 1.3Ghz Cortex A53, το P1 Plus έρχεται με 3GB RAM και πρόσθετες δυνατότητες πολλαπλής αποθήκευσης. Φυσικά, όπως και τα άλλα τηλέφωνα στο χαρτοφυλάκιο της CENTRiC, οι συσκευές διαθέτουν δυνατότητα διπλής SIM και υποστήριξη 4G VoLTE. Υπάρχουν επίσης υποδοχές για κάρτες μνήμης που μπορούν να υποστηρίξουν αποθήκευση μέχρι 256 GB.

Συνολικά, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο που εκτείνεται σε τμήματα της αγοράς και στοχεύει στην προσφορά hardware κορυφαίας κλάσης. Από το σχεδιασμό έως την απόδοση και ακόμη και την κορυφαία διάρκεια ζωής της μπαταρίας, υπάρχει πιθανώς ένα τηλέφωνο CENTRiC που ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σας.