Το Facebook δοκιμάζει group voice calling στο Messenger για desktop

Facebook Messenger

Το Facebook έχει αρχίσει τις δοκιμές group voice calling για το Messenger για την desktop web εφαρμογή του. Το κοινωνικό δίκτυο επιβεβαίωσε στο TechCrunch ότι οι δοκιμές για τις φωνητικές κλήσεις στο Messenger είναι για περιορισμένο αριθμό χρηστών αυτή τη στιγμή.

Η μικρή ομάδα των δοκιμαστών μπορεί να δει ένα εικονίδιο τηλεφώνου στις συνομιλίες της ομάδας τους, το οποίο μετά το κλικ θα καλέσει τα μέλη της να συμμετάσχουν σε μια φωνητική κλήση. Το Facebook ξεκίνησε την ομάδα για φωνητικές κλήσεις στην Messenger εφαρμογή για το κινητό, πίσω τον Απρίλιο. Το Messenger έχει δει μια τεράστια αύξηση από την άποψη των χρηστών και τώρα έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες. Το Facebook έχει βελτιώσει την εμπειρία μηνυμάτων προσθέτοντας μια σειρά από χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Τώρα, μοιάζει ότι το κοινωνικό δίκτυο θέλει επίσης να αξιοποιήσει τις επιχειρηματικές υπηρεσίες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το Slack και το Skype. Την περασμένη εβδομάδα, το Slack ξεκίνησε τις βίντεο κλήσεις ενώ τα WhatsApp, Skype, WeChat και άλλοι προσφέρουν ήδη την υπηρεσία αυτή.