Το Facebook Messenger λαμβάνει Apple Music bot

apple-music-bot

Το Facebook έχει ενσωματώσει την Apple Music στο Messenger. Αυτό θα επιτρέψει στους συνδρομητές της Apple Music να ακούν μουσική απευθείας από το Messenger.

Για να ξεκινήσετε, πατήστε το σύμβολο + στα αριστερά του πλαισίου κειμένου στο Messenger. Απλά αναζητήστε την επέκταση της Apple Music και αγγίξτε το για να προχωρήσετε. Η Apple Music και η επέκταση συνομιλίας της θα αρχίσουν να είναι διαθέσιμες σε όλους που χρησιμοποιούν το Messenger. Μπορείτε ακόμη να στείλετε ένα emoji στο bot και αυτό θα σας προτείνει μια λίστα αναπαραγωγής. Το bot μουσικής της Apple για το Messenger διευκολύνει επίσης την κοινή χρήση τραγουδιών με τους φίλους σας. Χρησιμοποιώντας την επέκταση συνομιλίας της Apple Music, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τραγούδια με μια ομάδα ή μια συνομιλία 1:1.

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν επίσης εύκολα να ξεκινήσουν την δωρεάν δοκιμή τους 3 μηνών απευθείας από την εφαρμογή Messenger. Η τελευταία κίνηση προέρχεται από την Apple αμέσως μετά την ενσωμάτωση του Spotify ως επέκταση συνομιλίας τον περασμένο Αύγουστο.