Το Google Pixel XL 2 με οθόνη AMOLED 6” και στενά bezels εμφανίστηκε σε render

Google Pixel XL 2

Λεπτομέρειες σχετικά με τη δεύτερη γενιά smartphone Pixel XL με κωδική ονομασία Taimen εμφανίστηκαν τον περασμένο μήνα και οι προδιαγραφές του τηλεφώνου εμφανίστηκαν λίγες εβδομάδες πίσω. Τώρα η πρώτη φωτογραφία του νέου Pixel XL εμφανίστηκε, χάρη στο Android Police. Αυτή δείχνει μια μεγάλη οθόνη AMOLED 6 ιντσών από την LG με στρογγυλεμένες γωνίες. Παρόλο μοιάζει με καμπύλη οθόνη, η οθόνη είναι επίπεδη, λέει η έκθεση.

Στο πίσω μέρος η γυάλινη επιφάνεια έχει μειωθεί, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται έξω απο αυτήν. Υπάρχει επίσης ένα λογότυπο Google στο κάτω μέρος της πλάτης. Το νέο Pixel XL θα έχει ένα “συμπιέσιμο” πλαίσιο, παρόμοιο με το HTC U11, ώστε να μπορείτε να πιέσετε τη συσκευή για να αλληλεπιδράσετε μαζί της. Προηγούμενες φήμες αποκάλυψαν οθόνη 5.99 ιντσών Quad HD AMOLED, κινητή πλατφόρμα Snapdragon 835, 4GB RAM και εσωτερική αποθήκευση 128GB. Η εικόνα δείχνει μια μόνο κάμερα και το τηλέφωνο λέγεται ότι έρχεται και με υποδοχή ήχου 3,5 χιλιοστών.

Το τηλέφωνο πιθανόν να ονομάζεται Pixel XL 2. Τα smartphones Pixel και Pixel XL της δεύτερης γενιάς ενδέχεται να ανακοινωθούν τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους με το Android 8.0.