Το Instagram δοκιμάζει ένα νέο εργαλείο αγαπημένων για την ενίσχυση της ιδιωτικής κοινής χρήσης

instagram-favorites

Το Instagram δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που έχει ονομαστεί ως αγαπημένο (favorites) που θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται αναρτήσεις με περιορισμένο αριθμό ατόμων, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του The Verge. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με άτομα και να επιλέξετε να μοιράζεστε φωτογραφίες ή ιστορίες μαζί τους.

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τις ιστορίες ή τις φωτογραφίες σας με έναν περιορισμένο αριθμό ατόμων αντί όλων όσων σας ακολουθούν στο Instagram. Η εφαρμογή Facebook Messenger σας επιτρέπει ήδη να μοιράζεστε φωτογραφίες και άλλες αναρτήσεις με μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων. Προς το παρόν, η καρτέλα “Αγαπημένα” δοκιμάζεται σε μικρό αριθμό χρηστών και αυτοί οι χρήστες θα δουν ένα εικονίδιο με πράσινο αστέρι στο προφίλ τους στο Instagram. Αν πατήσετε το κουμπί αυτό, θα μπορείτε να επιλέξετε τους φίλους που θέλετε να προσθέσετε στην προσαρμοσμένη λίστα.

Οι χρήστες μπορούν να αφαιρέσουν φίλους από τη λίστα αγαπημένων τους και να προσθέσουν καινούργιους όποτε θελήσουν. Οι φίλοι που καταργούνται από τη λίστα δεν θα ειδοποιηθούν. ”Οι άνθρωποι προσπαθούν να παραβιάσουν το Instagram για να δημιουργήσουν μικρότερα ακροατήρια και προσπαθούμε να το αναγνωρίσουμε“, δήλωσε ο Robby Stein, επικεφαλής του προϊόντος στο Instagram.

Το Instagram έχει πάνω από 700 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες και πάνω από 250 εκατομμύρια καθημερινά ενεργούς χρήστες που έχουν πρόσβαση στα Instagram Stories.